2777
2789
عنوان

ختم ۳۰ روزه قرآن همراه با معنی فارسی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 44 پست
من خودم واسه اولین باره میخوام معنی قران رو بخونم خیلی هیجان دارم بدونم این قرآن که این همه توصیه به ...

منم هستم.معنیش عالیه دختر.البته اگه باتفکربخونی همینجوری بخونی حواسست جای دیگه باشه زیادفایده نداره

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سهم امروزمو خوندم و واقعا بگم حض کردم از معنی قرآن و حسرت خوردم که از قرآن هایی که بدون معنی ختم کردم اگر اون قرآنهایی که خوندم رو با معنی خونده بودم قطعا الان آدمی که الان هستم نبودم و گناهایی که کردم رو نمیکردم

خوش اومدی عزیزم خوشحالم کردی انشالله چند نفر بشیم شروع میکنیم 

عزیز هروقت خواستن ختم قران بردارن به من هم بدن بخونم منوصداکنن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲