2777
2789
عنوان

بی پولی

2335 بازدید | 177 پست

من دیگه از خسیسی شوهرم  ک پول داره و هزار بهم نمیده بقران نمیده خسته شدم میخوام بهش خیانت کنم چون مجبورم واقعا نمیشه زندگی کنم 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طلاق بگیر گلم چرا خیانت؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
ازخسیسی  نتیجه گرفتی خیانت کنی؟؟وا

اره میری دوست میشی حداقل خرجت ک میکنن والله من ک خسته شدم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

يعني پول تو خيانته؟ ميشه يه كم بيشتر توضيخ بدي

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خب طلاق بگیر گلم چرا خیانت؟

خوب نمیده چکارکنم حتی چندماه پیش ب جون بچه هتم مهریه ام بخشیدم بخدا نیومد

شوهرت يه بزرگتر نداره كه باهاش صحبت كنه تا دست از خساست برداره؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
يعني پول تو خيانته؟ ميشه يه كم بيشتر توضيخ بدي

دوستم شوهرش خسیسسه رفته با ی اقای اینقدر خرجش میکنه از شوهرش بهتر

عزیزم اصلا قضیه پول و عفت رو باهم قاطی نکن

اگه همه مثل شما فکر کنن چی میشه.........برو برای ندادن خرجی ازش شکایت کن....راه راست هست چرا داری بی راهه میری

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!