2777
2789
عنوان

بین زمین و هـــــــ وا"

296 بازدید | 36 پست

یا باید درسمو بخونم و دور "این حس لعنتی خط بکشم... یا باید همینجوری با اینکه میدونم هیچوقت نمیاد منتظر باشمو.... روزای زندگیمو خط بزنم... و تو حسرت هدفم باشم...یه ماه رفت و من هنوز هیچی نخوندم (درس)... باید به هدفم برسم بایـــــــــــد... دارم خفه میشم"

چقد سخته میون عقل و دلت گیر کنی.... دوشنبه تولدشه... چقد دلم برا صداش تنگ شده..اما من غریبه ای شدم که حق تبریک ندارم... 

دلتنگی خیلی بده.... خیلــــــــــــــــــــــــــــــــــــِی...

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

چی شده؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد چقد چقد چقدددد شبیه منی واقعاااا

دارم خفه میشم... اه

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
دخترم برای کسی بمیر که برات تب کنه.درستو بخون و فعلا سمت عشق و عاشقی نرو.

منم همینو میخوام دیگه... اما اخه چه جوری؟؟؟؟؟

همش برنامه مینویسم بخونم اما دلم نمیذاره

دارم خفه میشم... اه

فقط باید خوند

هیچی به درس نمیرسه

همه بمن میگن قبول شه ازاین شهر مخصوصا بری ینی یه لحظه ام یادت نمیفته تازه میفهمی چه خبره

اما دله دیگه نمیفهمه

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
منم همینو میخوام دیگه... اما اخه چه جوری؟؟؟؟؟ همش برنامه مینویسم بخونم اما دلم نمیذاره

فقط به آیندت فکر کن.این آدمو فراموش کن.ازش هرچی یادگاری داری همه رو بریز دور.اینکار خیلی آرومت میکنه.

منم همینو میخوام دیگه... اما اخه چه جوری؟؟؟؟؟ همش برنامه مینویسم بخونم اما دلم نمیذاره

تو برنامه ریزیتون یه ساعت خاص رو برا فکر کردن به اون فرد اختصاص بدید مثلا 9-9:30 صبح و شب دو تا نیم ساعت ، اینطوری وقتی در حال درس خوندن فکرش اومد تو سرتون راحت کنار میذارید و میگید تو وقتش بهش فکر میکنم

درستو بخون دختر.منم ١٨سالگي عاشق شدم و بعد ي مدت ازدواج كردم الان ٢٦سالگي مجبورم كنكور بدم برم دانشگ ...

خب منم همین سرنوشتو دارم دیگه. فقط ازدواج نکردم. قبلا یه بارم دانشگا رفتم.

فقط به آیندت فکر کن.این آدمو فراموش کن.ازش هرچی یادگاری داری همه رو بریز دور.اینکار خیلی آرومت میکنه ...

هفت ساله یادم نرفته.... هفت ساله شدم یه ادم ساکته تودار.... هفت ساله دارم هرروز میمیرم زنده میشم... چرا گاهی تا اید حد دلتنگ میشم... اخه چرا؟؟؟ گناه من چیه