2777
2789
عنوان

بین زمین و هـــــــ وا"

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 36 پست
ممنون بابت پاسخ قشنگت. میدونی چیه من سالهاست کنار اومدم. میدونم با اون خوشبخت نمیشم. اما نمیدونم چر ...

کار اصلی حس همینه که نزاره درست رو بخونی.

نمی‌دونم چرا دلت اینجوریه که گفتی،  سخته مدام نوسان کنی بین این دو احساس، یه دوره عاشق یه دوره فارغ.

شاید دقیق دقیق دلتنگ اون آقا نیستی. 

شاید دلتنگ اون مقطع از شخصیتت هستی که کنار اون بودی، مثلا کنارش شاد و قوی و امیدوار بودی و الان ضعیف و غمگین و ناامیدی، شاید دلتنگ اون خودت هستی که با اون داشتی، ولی فکر میکنی دلتنگ فرد هستی در حالی که دلت واسه اون عسلی که بودی تنگ شده. شایدم دلتنگ ناب و بکر بودن اون عواطف و احساساتی هستی که اون دوره داشتی. به هر حال همه‌ی آدما دلشون می‌خواد همه چیز واسشون ناب و بکر و رویایی بمونه، ولی واقعیت اینکه هر چیزی یه روزی از ناب بودنش خارج میشه وتمایل ما به نوستالژی گذشته‌ست که دلمون میکشونه به گذشته.

این چیزا خیلی پیچیده‌ست، میگن آدم از شکست ناراحت نمیشه، بلکه از اون احساسی که براثر شکست تجربه میکنه ناراحت میشه.

مثلا شما می‌دونی خواستگار داری حتی بهتر از اون، ولی گمون میکنی شکست خوردی که رابطه‌ت به سرانجام نرسید و از این ناراحتی.

حالا منم مثال می‌زنم که بدونی چه چیزی داره آزارت میده، بگرد اونو پیدا کن 

ان‌شاالله خدا به دلت نظر کنه و آروم بگیره دلت

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
کار اصلی حس همینه که نزاره درست رو بخونی. نمی‌دونم چرا دلت اینجوریه که گفتی،  سخته مدام نوسان ...

حسم عشقه... یه عشق ناب" که تموم نمیشه... شاید عشق یعنی همین" حتی بعد این همه سال بازم عشق. بازم علاقه.

اره دلتنگ خودمم هستم دلتنگ ادمی که امسال باید سال اخر پزشکی میبود. دلتنگ ادمی که هیچ غمی نداشت...

بخدا بزرگش نمیکنم. دلتنگی خیلی بده خیلی... 

حالا چیکار کنم درسا یه ور این حس یه ور؟؟؟

توروخدا دعام کن. هفت ساله دارم ذره ذره از بین میرم

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسم عشقه... یه عشق ناب" که تموم نمیشه... شاید عشق یعنی همین" حتی بعد این همه سال بازم عشق. بازم علاق ...

خدا به دلت صبر و آرامش بده ان‌شاالله.

ان‌شاالله که عاقبت کار دلت شاد باشه و لبت خندون. خدا بهتر می‌دونه قراره چه اتفاقی بیوفته، دعا می‌کنم بهترین اتفاق نصیبت بشه.

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
خدا به دلت صبر و آرامش بده ان‌شاالله. ان‌شاالله که عاقبت کار دلت شاد باشه و لبت خندون. خدا بهتر می‌ ...

ممنونتم رفیق. دعا کن امسال قبول شم. خدا بزرگه.

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
خدا به دلت صبر و آرامش بده ان‌شاالله. ان‌شاالله که عاقبت کار دلت شاد باشه و لبت خندون. خدا بهتر می‌ ...

شما روانشناسید؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷