2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون جدا میخوابن؟؟؟

389 بازدید | 9 پست

کیا به خاطر اینکه پیش بچه ها بخوابن و بچه شیر بدن از شوهرشون جدا می خوابن؟ شوهرتون عکس العملش چیه؟

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁

من

هرچی ب شوهرم میگم زن و مرد نباید جدا بخوابن تو هم بیا کنار من بخواب میگه بچه مهمتره 😏😏😏😏

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌

شهر دیگه کار میکنه جداییم ولی باشه به هر دلیلی ازش جدا نمیخوابم شده تو سالن بخاطر پسرم بخوابه منم میرم همونجا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هرچی ب شوهرم میگم زن و مرد نباید جدا بخوابن تو هم بیا کنار من بخواب میگه بچه مهمتره 😏😏😏😏

مردا به این چیزا ریلکس ترن کوچولوت چن وقتشه

منم با ی بچه 7ماهه و شوهر جدا خواب😞

من بعد از زایمانم خییییلی سختم بود ولی شوهرم چون کارمنده بیشتر به خوابش اهمیت میده که هی تا صبح بیدار نشه و جدا می خوابه. هنوزم ناراحتم ولی اون بی خیاله😣😣

من بعد از زایمانم خییییلی سختم بود ولی شوهرم چون کارمنده بیشتر به خوابش اهمیت میده که هی تا صبح بیدا ...

شوهر من بیخیاله هیچ.عادت کرده.اصلا دوس نداره نزدبکش بشم.منم دقیقا بعد زایمان.اللته تو اواخر بارداری جداشد