2777
2789

کلا تو باغ نیست تا چیزی بهش نگم یا ازش نخوام خودش نمیدونه و انجام نمیده هی خودمو میزنم به بی خیالی هی سعی می‌کنم آروم باشم ولی اصلا انگار هیچی یاد این ندادن اههه لعنت به اون تربیتت 😡😡 بچه ها هستن مردایی که مثلا درک کنن خانمم بارداره بچه کوچیک داره تمام روز تو خونست خب من سعی کنم یه گوشه کارو بگیرم . با سعی کنم زودتر برسم خونه خانمم یه استراحت کنه ابنجور مردا هستن با من توقعم بالاست ؟؟؟؟ تازه آقا می‌خواد بعد از کار بره باشگاه یعنی دیشب تو‌ دلم میگم یعنی واقعا نمیفهمی که من به حضورت احتباج دارم؟؟؟ بچه ها میدونم کارش سخته سنگینه صبح تا شب میره اما خب پس من چی ؟؟. بگید واقع بینانه نیست این فکرام؟؟ 

پ ن: ما از همه خانواده و فامیل دوریم و هیچ کمکی نداریم برا بچه .

اره هست ولی ما بدشانسیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فك كنم كلا مردا گيجن

شما نبايد تو دلت بگى تو روش بگو چون اصولا مردا مثل خانوما همه ى جوانبو اناليز نميكنن وقتى صدات در نمياد فكر ميكنن همه چى بر وفق مرادته، همچين خودشونم تو دلشون نميريزن چيزى بخوان ميگن بهت فورى

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️

مردا این چیزا رو نمیدونن . خانما هم انتظاراتشونو نمیگن.میخوان خود مردا بفهمن که اونا هم نمیفهمن.

تو باید یادش بدی.

مثلا من شوهرم قبلا وقتی عقد بودیم  میدید ناراحتم زنگ نمیزد. کاری به کارم نداشت تا حالم خوب بشه.فکر میکرد اینجوری درسته.چون خودش اینجوری آروم میشه.

ولی من بهش گفتم اگه به حال خودم بزاری بدتر میشم.

الان درست شده

یه مدتی من احساس میکردم شوهرم نمیفهمه چقدر زحمت میکشم تو خونه

براهمین کارا رو گزاشتم وقتی خونه بود انجام میدادم .‌.بعد هی میگف بیا بشین خسته شدی و فلان 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند