2777
2789
عنوان

دندون کوچولوهاتون

79 بازدید | 12 پست

سلام دوستان پسرم ۲۰ ماهشه  بخاطر قطره اهن دندوناش کدرشده داره سیاه میشه رو عصابم رفته بهش وسواس گرفتم شمام بچه هاتون اینجوری شدن اگه اره چیکار کردین واسه سفید شدن دندونش☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم 16 ماهشه دندونای جلوش داره سیاه میشه اصلا هم نمیزاره مسواک بزنم چی بشه خدا بخیر کنه

میشه عکس بزاری

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
دندون های پسرمن سیاه نشده ولی مامانم میگه راه درمانش لیمو ترش بکشی رو دندوناش درست میشه

احتمال داره. منم لباسای دخترم قطره اهن ریخته بود میخواستم بندازمشون دور. خواهرم گفت با ابلیمو بشور شستم پاک شد

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه
 پس چیکار کنممممممممممم

الان برا پاک کردن اونا نمیدونم باید چیکارکنی احتمالا خودش به مرور میره برو بچه های دیگه رو ببین که الان همه بزرگ شدن هیچکی دندوناش سیاه نمونده نگران نباش زیادی حساس شدی. ولی برا ازین به بعدش اگه قطره آهن دادی با قطره چکون بریز آخر دهنش گوشه لپش که زود بره پایین به دندوناش نخوره. یا یه قطره های آهن هس باید از بیرون بخری میگن سیاه نمیکنه نمیدونم دقیقا چیه تو همین نی نی سایت مامانا میگفتن. 

ولی آبلیمو و لیمو و ازین چیزا نزن دندونای بچت داغون میشه سیاه که بود هیچی خرابم میشه

دوستان رفتم داروخونه واسه پسرم یه خمیر دندون بگیرم اونجا مشاورش بهم ژل دندون شیری کودکو پیشنهاد داد گفت اگه بخوره هم اشکالی نداره منم خریدم از دیروز دارم براش میزنم دندوناش خیلی سفیدتر شده و دیگه خبری از اون کدری قبل نیست خواستم بگم که شمام استفاده کنین