2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درویش گرونه که بستگی داره چه قیمتی برات مناسب باشه جای حرم بخوای یا طرقبه 

تو زمستون معمولا ارزون تر هست مثلا یه ربع با ماشین هم از حرم دور باشه خوبه

همیشه خودم مهم ترم   

عزیزم هتل اترک خوبه نزدیک حرم هست،میدون امام رضا.یکسری اتاق داره بازسازی شده و نشده که اتاقدهای بازسازی نشده اش فکر کنم قیمتش مناسب تر باشه.

اصلا حسود نیستم اما وقتی دیدم واسه رفیقم اس ام اس اومد کی میرسی خونه عشقم، یه ذره دلم خواست...

هتل الماس شبی چهار صد و شصت  چهار ستاره اس اگه اشتباه نکنم

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
شما شبی چقدر دادین؟

من مشهدیم عزیزم ولی چون خیلی هتل خوبیه فک کنم شبی 400 یا بیشترباشه ، اگه داخل کوچه باشه 70یا کمترم شاید باشه چون قیمتا هر سال تغییر میکنه 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

هتل ميزبان و ميهمان من رفتم با تور خوب بود 

هتل روبروش هم خوب بود بعضي اتاقاش بزرگتر بود

هتل ساكن!!! ي همچين چيزي بود اسمش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

هتل اپارتمان مهر هم من رفتم اونم خوب بود تو كوچه كنار بازار رضا خيلي ديگه ب حرم نزديكه 

من راضي بودم

اما قيمتاشون يادم نيست بايد تماس بگيري بپرسي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم