2777
2789

هتل آرمان عالیه، تمیزی اتاق و غذاهاش خوبه، غذاهاش سلف سرویسه، من بچه کوچیک دارم برام تو اتاق تخت مخصوص بچه آوردند 

ولی تقریبا شبی 500 در میاد فک کنم خیابون نواب هست

تا حرم تقریبا 10 دقیقه پیاده روی داره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هتل قصرررررررر

ایوانکا دختر ترامپ تو خاطراتش از سفر به عربستان گفته سعودیا با یک خنده من، حاضر به هر کاری بودند                         خاطرات موگیرینی از دیدار با نمایندگان مجلس ما منتشر نشه صلوات

هتل درویش چون سمت حرم و واقعا عالی من خودمم مشهدی ام البته ولی اگر سمت حرم نخوای هتل هما و هتل پارس هم خیلی محشر هتل توریستم خیلی خوب مخصوصا سوییت هاش

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

هتل آرمان

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞