2777
2789
عنوان

خانومای باردار نگرانم بیاین 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حرکتش و نمیفهمم اصلا 

من وختی شوهرم پیشمه یاوختی ک چیپس و لواشک ک تو بارداری عاشقش شدم رو میخورم یچیزی مثل نبض زیر دلم میزنه

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

اینکه شکمت تا الان معلوم نیست طبیعیه خیلی زوده من 32 هفته هم معلوم نبود ماه اخر شکم خیلی بزرگ میشه

ولی اینکه وزن کم کردی شاید فقر آهن داری دوست من اینطوریه .عدس .اسفناج .کاهو .پسته .برگ قیسی زیاد بخور خدای نکرده بچت بدنیا میاد کم خونی نداشته باشه

بعضیا اینجورن..خودشون شکم‌ندارن..اگه خدایی نکرده مشکلی بود سونو مشخص میکرد.. دکتر گفته همه چیزش ...

نه من یخورده شکم داشتم قبل بارداری وزنمم نرمال بود بخاطر بارداری خیلی کم کردم. تو سنو ان تی همه چیز نرمال بود 

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

من هفته 26 شکم دراوردم.

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
منم تازه رفتم تو5ماه ولی مشخص نیس میگن شکمت کوچیکه

من سربارداری اولم تا ماه اخر لباس گشادمیپوشیدم شکمم زیاد معلوم نبود نگران نباش 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
نگران نباش مدلت اینطوریه من ۱۰ کیلو اصافه کردم ولی هر کی میبینه میگه مشخص نیست بارداری اخه قد بلندم ...

منم قدم بلنده شاید بخاطر همین مشخص نی😔تا الان وزن نگرفتم فقط کم کردم برم دکتر حتما واسم ویتامین تجویز میکنه

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪
منم قدم بلنده شاید بخاطر همین مشخص نی😔تا الان وزن نگرفتم فقط کم کردم برم دکتر حتما واسم ویتامین تجو ...

عزیزم‌من تا ۲۲ هفته ۵ کیلو وزن کردم 😐ولی بعدش تا ۳۶ هفته برا پسرم ۱۷کیلو وزن اضافه کردم 😀😂😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید