2777
2789
عنوان

روزجمعه ای مشغول چه کاری هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست
خانوما اکثرا برا روز جمعه چیکار میکنین؟

رورای دیگه بیرون میرفتیم فردا مهمون دارم به خونه باید برسم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

شیرازم‌ ابرا میان ولی میترسن ببارن زود درمیرن😑

منم بدون هیچ برنامه‌ای ولو در تخت

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمو شیر میدم دختر بزرگمم روپام میخوابونم که برم اتاقشونو تمیز کنم بعدش کابینتارو مرتب کنم بعدم جارو بکشم.بعدم چندتا کار عقب افتاده دارم که وقت گیره خداکنه بتونم انجام بدم

منم شوهرم کربلاس با بچه هام. تنهام داریم صبحونه میخوریم

حوصلمم سر رفته دلم گردش و خرید میخواد

و یه ناهار دبش

خونمم تمیزه خدا راشکر

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

من مشغول کار زنگ تفریحش میام نی نی سایت😂

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

5 کیلو سبزی دیروز گرفتم. صبح بلند شدم ریز کردم و تف دادم الانم منتظرم خنک بشه بسته بندی کنم. لباسهارو هم انداختم تو ماشین . اینا تموم بشه باید نهار بپزونم بعدشم میرم دراز میکشم. اگه حال کردم عصر یک جاروبرقی هم میکشم بقیه روز تل یا اینستا یا نی نی سایت. حال بیرون رفتنم ندارم هوا هم اینجا نیمه ابریست.

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
5 کیلو سبزی دیروز گرفتم. صبح بلند شدم ریز کردم و تق دادم الانم منتظرم خنک بشه بسته بندی کنم. لباسهار ...

چه فعال😆ماشالله

مرا عهدیست با جانان.. .. که جانان جان من باشد