سلام دوستان.من این ماه واسه اولین بار شروع کردم واسه خوردن قرص دوفاستون واسه تنظیم پریودیم.۶ ابان میشه ۱۰ روز تمام از قطع قرص.دیشب ی لک دیدم.فک کردم پریود شدم.ولی تا الان هیج چیزی دیگ ندیدم.ممکنه لکه لانه گزینی باشه؟دیشب میشد ۶ روز ک قرص رو قط کردم ینی ۳۱ سیکلم بود.امروز ۳۲ سیکلم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه دو روز پیش گزاشتم منفی بود😑 از وقتی ک این لک رو دیدم کنجکاو شدم ببینم لک لانه گزینی هست یا عوار ...
واااای خدا صبرت بده... من متنفرم از این بلاتکلیفی...
الان چند ماهه تو اقدامم... لکه بینی دارم. هی میاد. هی قطع میشه. دلم درد میگیره. دو ساعت بعدش خوب میشه... تا چند روز بلاتکلیفم. تا اینکه بالاخره پری تشریف میاره و دیگه می فهمم باردار نیستم....
کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸 دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400