2777
2789

خواب شب بچتون چطوریه ؟ شبها راحت میخابن

دختر من اصلا شبها خوب نمیخابه هر نیم ساعت بیدار میشه و گریه میکنه شیرم میخان بدم روشو برمیگردونه کلی باید کلنجار برم تا شیرشو بخوره 

شبها هم غذاشو میدم بعد میخابونمش که سیر باشه بازم بیدار میشه بچه شماهم همینطوره؟

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
دختر من ۱۵ روز دیگه میره تو ۶. اما مثل دختر شماس. شبا هر یه ساعت بیدار میشه جیغ میزنه تا برم بغلش کن ...

ای بابا .خیلی سخته الان سردرد گرفتم بس که شب بیدار شدم دختر منم پنج ماهگی همینجوری بوذ ولی دوسه روز گفتن از دندونشه دندونم در نیاورد الان بدتر شده فردا هم واکسن داره   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا .خیلی سخته الان سردرد گرفتم بس که شب بیدار شدم دختر منم پنج ماهگی همینجوری بوذ ولی دوسه روز ...

وای اسم واکسن که میشنوم چهار ستون بدنم میلرزه. نامردا ۴ ماهگی دوتا زدن.. ۶ ماهگی چنتا داره؟ اونم دوتاس؟

وای اسم واکسن که میشنوم چهار ستون بدنم میلرزه. نامردا ۴ ماهگی دوتا زدن.. ۶ ماهگی چنتا داره؟ اونم دوت ...

واسه دختر من یه واکسن بود یه قطره فلج اطفال شش ماهگی هم همینه .منم از یه هفته قبل واکسن استرس دارم