2777
2789
عنوان

نگرانم😢😫

| مشاهده متن کامل بحث + 11438 بازدید | 63 پست
ن نیستم😢

عفونت داری؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

CRP یک آزمایش کلی است که پزشک متوجه می‌شود، شخص دچار واکنشی التهابی است اما برای تشخیص دقیق‌تر به ان ...

التهابی ینی چی؟ خطر داره؟

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
عزیزم نگران نباش معمولا نشان دهنده التهابه .احتمالا آزمایشت رو تکرار میکنن اگه واقعا مثبت باشه میری ...

ممنون گلم😢

اگه دفع پروتیین باشه مشکل حادی نیست و درمانش تا جایی که اطلاع دارم سخت نیست

فک کنم دفع پروتئین از ازمایش ادرار مشخص بشه

التهابی ینی چی؟ خطر داره؟

وقتی سلول‌های ایمنی در حال گشت‌زنی، عفونت و یا خطری را تشخیص می‌دهند، دسته‌ای از مواد شیمیایی را آزاد می‌کنند. برخی از این مواد میکروب‌های مهاجم را می‌کشند و برخی دیگر که سیتوکین نام دارند، باعث گردآمدن سلول‌های دیگری در محل آسیب می‌شوند. نفوذپذیری عروق خونی به منظور تسهیل دسترسی این سلول‌ها به محل افزایش می‌یابد. پس قرمزی، تورم و درد، ناشی از هجوم سلول‌ها و مایعات به محل و همچنین وارد شدن صدمه به قسمت‌های مجاور بافت آسیب دیده در اثر واکنش‌های التهابی است.

یه مرد واقعی یه ملکه داره تو زندگیش.جفت داشتن مال حیووناس.
واقعا؟😢

احتمالا باز دکتر آزمایشت رو تکرار کنه که باز اگه مثبت بود دارو بهت بده

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
وقتی سلول‌های ایمنی در حال گشت‌زنی، عفونت و یا خطری را تشخیص می‌دهند، دسته‌ای از مواد شیمیایی را آزا ...

نمیدونم دارم یا نه😢

نمیدونم مگه ربطی داره؟

اره

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
خوب دکتر برای چی برات نوشت؟ همینطوری که واسه کسی این ازمایشو نمینویسن

من هر6ماه چکاپ میدم..اینبار ک دادم اینم نوشته بود زده بود posetive+1