dokhi_bahari1379 مدیر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1553 عنوان نگرانم😢😫 | مشاهده متن کامل بحث + 11438 بازدید | 63 پست کسی میدونه اreastive porotein...(رستیو پروتئین) CRPوقتی مثبت باشه تو ازمایش ینی چی.؟.خیلی نگرانم هرکی میدونه بگه توروخدا تا شنبه میمیرم از نگرانی😢😩😫 دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤ 1397/08/04 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi_bahari1379 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1553 حالا که گفتی کیست داری پس ممکنه CRP برای اون بالا باشه دلدرد هم داری حس کنی شکمت درد می ... نمبدونم اخه من دوسه ساله فهمیدم کیست دارم..ولی تا حالا توی ازمایشم ننوشته cprمثبته اول باره...گاهی ک سرما ب دلم بزنه درد میگیره دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 67392 نمبدونم اخه من دوسه ساله فهمیدم کیست دارم..ولی تا حالا توی ازمایشم ننوشته cprمثبته اول باره...گاهی ک ... گفتم خطرناک نیست ولی بهتره پیگیری کنی ببینی چه التهابی باعث مثبت شدنش شده اینطورم که میگی شکمم درد میگیره من حدس میزنم واسه اون باشه.من جات باشم با ازمایشی که دستته میرم پیش متخصص زناندکتر نگفته نوع کیستت چیه؟نگفت کیستت شکلاتی هست؟
dokhi_bahari1379 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1553 گفتم خطرناک نیست ولی بهتره پیگیری کنی ببینی چه التهابی باعث مثبت شدنش شده اینطورم که میگی شکم ... نه نگفته فقط گفت فولیکول های ریز محیطی داری با تنبلی تخمدان..شنبه ببرم پیش دکتره ببینم میگه ازمایشو تکرار کن یا نه دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
aarian عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 3 سلام کمک کنید سی آر پی پسرم ۱۸ ماهشه ۹۷ هستش واکسن ۱۸ ماهگیشو زدیم یه دفعه تب کرد بردیم آزمایش گفتن عفونت خون داره الان چند روزه بستریه عفونت خونش اومده پایین ولی سی آر پیش رفته بالا چیکار کنم