2777
2789

من از اینایی ام ک هنووووز بلد نیستم ارایش کنم پوستم سبزه اس خودمم لاغرم صورتم بیروووحه خیلییی...لوازم ارایشم خ کمه ضدافتاب دارم و مداد ابرو قهوه ای زشتی و ی رژ.. برا اینکه تغییر کنم چی بخرم خوبه؟کرم پودر؟ رڗ چ مارکی چ رنگایی صورتمو باز تر میکنه؟؟چجوری ب خودم برسم خلاصه...کلا اوووتم هیچی بلد نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که رژ گلدن رز میخرم راضیم ببخشید متاسفانه اونقد جام گرم و نرمه نمیتونم بلند شم عکس بگیرم واست

راحت باش... قیمتش چنده؟؟؟عکس رنگ رژایی ک میزنی از نت میتونی برام بگیری؟؟؟

من کرم پودر آوون میزنم بسیار راضیم ، خط چشمامم همشون مارک مک هستش 

باید کانسیلر و کانتور هم بگیری عزیز دل مال من مارک هدا بیوتیه

بی تو با بدن لخت خیابان چه کنم🍀با غم انگیز ترین حالت تهران چه کنم😞

اگه سبزه ای رنگ با طیفهای مختلف بهت میاد یعنی خوش شانسی، رژ گونه خیلی کمرنگ قرمز طلایی یا گلبه ای طلایی بهت میاد، طلایی منظورم یکم کوچولو برق بزنه، بعد ریمیل مشکی م

پر رنگ، و یک برق لب خیلی عروسک میشی😍سایه چشم هم اگه بخوای سایه های براق(نه خیلی براق ) پوستت یهو به چشم میاد. البته اینا سلیقه ایه، 

خدایا ، نی نیمو حفظ کن
اگه پوستت خوبه کرم پودر نخر با یه پنکیک ساده پوستت یه دست میشه ریملم اترنتی عالیه من اکثر وقتا حتی م ...

پنکک جوش میزنه صورتم الان همش ضدافتاب میزنم پوستمم تیره اس میخواستم یکدست و ی ذره روشنتر بشه...ریمیل چنده قیمتش؟؟