2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

108 بازدید | 15 پست

خانومها خودش قطع میشه یا باید شیاف استفاده کرد؟

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

لک لانه گزینی نهایت یک روز دوروزه بیشترش باید بررسی بشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک لانه گزینی نهایت یک روز دوروزه بیشترش باید بررسی بسه 

خوب عزیزم همین یک روز دو روز نیاز به شیاف داره یا نه؟مراقبت خاصی لازمه؟

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
سلام خودش قطع میشه آگه کم هست

مراقبت خاصی هم لازمه؟

من خيلي لك داشتم همش ترشح قهوه اي داشتم الان قط شده يعني سقط كردم؟😕هفته اينده بايد برم دكتر و سونو مجدد سونو قبليم  اين بود

نوشته كه:در سونوگرافي لگن بامثانه پر ابعاد رحم ٤٠*٩٨ ميليمترباحدود واكوي طبيعي
يك Gs مختصر دفورمه به قطر ٨mm مطابق با ٤هفته و ٥روز درون حفره رحم رويت شد كه واكنش دسيوا اطراف ان ضعيف است وفاقد كيسه زرده وجنين
تخمدان راست ٣٦ميليمتر و تخمدان چپ ٣١ميليمتر با حدود و اكوي طبيعي
مايع ازاد در كلدوساك خلفي رويت  نشد

من خيلي لك داشتم همش ترشح قهوه اي داشتم الان قط شده يعني سقط كردم؟😕هفته اينده بايد برم دكتر و سونو ...

نمدونم چیه خانومی هیچیش رو متوجه نشدم😔...دور از جونتون

خوب عزیزم همین یک روز دو روز نیاز به شیاف داره یا نه؟مراقبت خاصی لازمه؟

مطمینی لانه گزینیه ؟از کجا فهمیدی ؟بی بی زدی چکار کردی ؟

استراحت کن کار زیاد نکن 

لک لانه گزینه نیاز به شیاف نداره مگر اینکه بارداری الان و لک میبینی باید دکتر تجویز کنه شیاف بزنی سرخود نزن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مطمینی لانه گزینیه ؟از کجا فهمیدی ؟بی بی زدی چکار کردی ؟ استراحت کن کار زیاد نکن  لک لانه گزی ...

تا موعدم حداقل شش روز مونده...من مدروکسی میخوردم امروز روز دهم و آخر مصرفشون بود...قرار بود پنج شش روز بعد قطع مدروکسی پریود بشم نه الآن یعنی مدروکسی اینطوری هست....ضمن اینکه اصلا احساس نمیکردم رطوبتی ازم خارج شده چون خون پریود با فشار میاد...فقط دیدم رو لباس زیر قد یک بند انگشت خون صورتی هست و الآن چند ساعتی هست که دیگه چیزی ندیدم بعنوان خون....فقط الآن کمرم شدید درد میکنه

تا موعدم حداقل شش روز مونده...من مدروکسی میخوردم امروز روز دهم و آخر مصرفشون بود...قرار بود پنج شش ر ...

احتمال زیاد به خاطر قرص هست 

باردار باشی یا موعدت یا حداقل دو روز مونده مشخص میشه با بی بی 

شیاف نرنیا چون مطمین نیستی بارداری 

میخواهی یه بی بی بزن یا خیلی عجله داری اگه از اخرین رابطتت 10 روز گذشته ازمایش خون بده 

احتمال زیاد به خاطر قرص هست  باردار باشی یا موعدت یا حداقل دو روز مونده مشخص میشه با بی بی&nbs ...

ممنون خانومی راهنمایی کردید...از اولین  رابطم ۱۲روز و از آخرینش شش روز میگذره

ممنون خانومی راهنمایی کردید...از اولین  رابطم ۱۲روز و از آخرینش شش روز میگذره

خواهش میکنم 

عزیزم تا موعدت صبر کن ایشالا که بارداری 

لک لانه گزینی باشه حودش رفع میشه نهایت دو روزه 

شما قرص میخوری به خاطر اونم میتونه باشه

خواهش میکنم  عزیزم تا موعدت صبر کن ایشالا که بارداری  لک لانه گزینی باشه حودش رفع میشه ن ...

ممنون عزیزم😘😘😘😘😘