2777
2789
عنوان

سلامت

60 بازدید | 7 پست

سلام چند سال به خوردن نمک خیلی علاقه دارم انگار بدنم نیاز داره نمک بخورم هیچ جوره نمیتونم این عادت رو ترک کنم😔میدونم خیلی خیلی ضرر داره اما چطور این عادت یا نیاز رو کنار بزارم

تاریخ شروع98/10/27 

اصلا نمکدون سر سفره نیار همون نمکی که توی غذا هست برای بدن کافیه

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
اصلا نمکدون سر سفره نیار همون نمکی که توی غذا هست برای بدن کافیه

نمک تو غذا زیاد نمیریزم ...همینجوری نمک میخورم مامانمینا نمکدون ...نمک قایمم میکنن باز پیدا میکنم میخورم نخورم دیوونه میشم به نظرت مشکلی دارم که انقد نیاز شدید به نمک دارم؟

تاریخ شروع98/10/27 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک تو غذا زیاد نمیریزم ...همینجوری نمک میخورم مامانمینا نمکدون ...نمک قایمم میکنن باز پیدا میکنم می ...

آها من فکر کردم سر غذا زیاد میخوری

نمیدونم فک نمیکنم از نیاز باشه اما نمک زیاد خیلی ضرر داره سعی کن ترکش کنی 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
سعی کن پودر سماق استفاده کنی پودر گرده لیمو عمانی و یا آبلیمو بریزی به غذاهات  کم کم مزه واقع ...

کاری به غذا ندارم عزیزم نمک رو خالی میخورم😑خخخ 

تاریخ شروع98/10/27 
آها من فکر کردم سر غذا زیاد میخوری نمیدونم فک نمیکنم از نیاز باشه اما نمک زیاد خیلی ضرر داره سعی کن ...

به نظرت بخاطرش به دکتر مراجعه کنم؟؟؟؟؟یا به دکتر بگم بهم میخنده راسی میدونید چرا انقد تمایل دارم به خوردنش؟

تاریخ شروع98/10/27 
به نظرت بخاطرش به دکتر مراجعه کنم؟؟؟؟؟یا به دکتر بگم بهم میخنده راسی میدونید چرا انقد تمایل دارم به ...

نمیدونم میخوای تو نت سرچ کن که دلیلش از یه نیاز و کمبود تو بدنته یا از رو عادته