2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🌸تخمدان پلی کیستیک

🌷هر روز به جز ایام قاعدگی یک لیوان دم نوش رازیانه (۱ق چ رازیانه پودر شده با یک لیوان آب دم بکشد) با عسل میل کنید

🌷مصرف سردیجات و بویژه سودا زاها را کاهش دهید و مواد غذایی گرم و تر بیشتر استفاده کنید

🌷پرهیز از مصرف مواد غذایی کارخانه ای،فست فودها، کنسروجات،سوسیس و کالباس ،نوشابه، بستنی ، یخ، آب سرد، لبنیات ،گوشت گاو،ماهی  ...

🌷پرهیز از پوشیدن لباس زیر و شلوارهای تنگ

🌷پرهیز از حمام و شستشو در دستشویی در ایام قاعدگی

🌷مالیدن روغن های گرم مثل روغن زیتون به شکم و زیر شکم

🌷استفاده از نوره (زرنیخ دار)

🌷پیاده روی روزانه

🍄برای انجام بادکش درمانی و حجامت و نیز درمانهای تکمیلی به طبیب طب سنتی مراجعه شود

دوستان تخمدان پلی کیستیک چیه یه کم درموردش حرف میزنید چه علایمی داره وچه جوریاس

درد تخمدان نامرتب بودن پریود مو زاید بدن و صورت آکنه و  باعث نازایی میشه  با سونو گرافی مشخص میشه 

درد تخمدان نامرتب بودن پریود مو زاید بدن و صورت آکنه و  باعث نازایی میشه  با سونو گرافی مش ...

من قاعدگی م منظم منظمه مو زاید ندارم هیچ درد تخمدانم ندارم اکنه ندارم ولی جوش ریز بعضی وقتها فقط توصورتم میزنه .ولی دوماهه اقدامم باردار نشدم البته بجه نازایی نداشتم تا چند سال پیش احتمال داره الان گرفته باشم دوتا بجه دارم منتظر سومی هستم ولی بی نتیجه بوده 

من قاعدگی م منظم منظمه مو زاید ندارم هیچ درد تخمدانم ندارم اکنه ندارم ولی جوش ریز بعضی وقتها فقط توص ...

همه جوشهاعلتش این نیست شاید از استرس باشه شایدم از هورمون مردانه شایدم از عفونت واژن یا ادرار باشه