2777
2789

شوهرم شنبه میره کربلا با یکی از دوستاش من و پسرم تنها میشیم یا باید برم خونه مامانم یا مادرشوهرم.خیلی از دستش ناراحتم منم دوست داشتم باهم بریم ولی میگه این روزا شلوغه درست نیست زن بیاد نمیشه اصلآ زیارت کرد.خوب اگه شلوغه خودت چرا میری😞😒حالا ناراحتیم از تنها شدنمه ما خیلی بهم وابسته ایم اصلآ تا حالا مسافرت تتنهایی نرفته اونم یه هفته😲😢😢

بعدشم میترسم میگن اونجا امنیت نیست روز اربعین د ا ع ش میخاد بمب بزاره همش گریه میکنم ولی به روی شوهرم نمیارم😢تروخدا دعا کنید اتفاقی نیفته واسه زائرای امام حسین🙏

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داعش غلط کرده و هفت جدو ابادش 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

شوهرمن یه هفته اس رفته نه بابا نترس هیچی نمیشه سه ساله میره سالم برمیگرده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وای یاخدا  همسر منم رفته نگو اینجوری داعش غلط میکنه

چند روزه رفته؟

دیروز توی ت ل گ ر ام یه کلیپ گذاشتن که چند نفر داعشیو گرفتن که با چادر زنانه بودن دلم آشوبه از دیشب😢

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

هر سال میگه برم من نمیزارم

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

داداش منم چند روزه رفته❤موکب دارن اونجا به زائر  ها خدمت میکنن..من سپردمش به امام حسین ❤❤سالم برگرده ❤

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔