2777
2789
عنوان

رابطه خواهرم با همسر سابقم... راهنماییم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 5783 بازدید | 142 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید عزیزم

ولی گفتی خانوادت راضی نبوددن به ازدواجت. با اصرار زیاد ازدولج کردی

۲.غیر طبیعی طلاق گرفتی (دلیلشم نمیگی)

۳.دوسال کجا بودی؟ خوانوادت ازت بیخبر بودن 

۴.زنگ زدی گفتی ازدواج کردی و بچه داری

۵.دوباره خانوادهت باهات خوب شدن 

نمیخام نمک روی زخمت بپاشم ولی همه اینها که گفتی توی جامعه ما یعنی........بدنامی و خیلی چیزهای دیگه 

شاید بخاطر اینکه پدرومادرت و بقیه به نبودنت ناراحت نمیشن 

امیدوارم ازمن ناراحت نشده باشی 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
شمادوسال تونستی بدون اونا باشی پس‌میتونی اگ‌میبنی لطمه ب زندگی و باعث ناراحتیت میشه نرو ونیا

ممنونم که خوندی حرفامو و راهنماییم کردی. اره واقعا باید بتونم. 

معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی  نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم

همین مونده بود که شنیدیم همه از داماد یا عروس سابقشون متنفرمیشن بازاینا خاهرو دخترشونو ول کردن به اون پست فطرت چسبیدن خدایا منو گاوم کن تا اینارو نبینم 😨😨😨😱😱😱😰😰😒😒😒😒🙌🙌🙌🙌🙌😓😓

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
الان نه فقط خاهرم، بلکه با تمام خانوادم میخام قطع رابطه کنم. چون همشون دارن کاره اونو حمایت میکنن. خ ...

هیچ چیز و هیچ کس ارزش نداره بخاطرش ارامشتو از دست بدی

آخر سر فقط شوهرت برات میمونه و شوهرت 

کسایی که تورو از زندگیشو حذف میکنن به خاطر یه غریبه اصن ارزش اینکه حتی بیان تو فکرتو هم ندارن حتی اگه بهترین کسات باشن عزیز ترینا 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

مامان باباتون به کار اشتباه خواهرت هیچی نمیگن برای همین انقدر پرو داره رفتار میکنه.

فدای سرت تو که بدون اونا زندگی دوباره تشکیل دادی الانم فکر کن نیستن خدا هم جواب کاراشونو میده

بیخیال بابا بهتر که شناختیش. بچسب به زندگی خودت. الان که زندگیت خوبه خداروشکر. شمال و باغ و اینور او ...

شوهرمم میگه غصه نخور . خداروشکر کن خودشو نشون داد و باعث شد حقایقو بفهمی

معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی  نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
چه خانواده جالبی  الان در اصل خانوادتم با خواهرت همراه شدن و یه جورایی همسر سابقت رو پذیرفتن و ...

نه عزیزم خواهرا زیباترین و قشنگترین نعمت اند به غیر از تعدادی از استثناها

من هر وقت خیلی دلم میگیره واز دست کسی دلم میشکنه حسابی با خودم تکرار میکنم"یه جوری،یه جایی،یه چیزی،یه وقتی،یه روزی.....صبر داشته باش"

من مطمئنم این دنیا برای خیلی ها دار مکافاته فقط باید صبر داشته باشیم.دعا میکنم حال دلت خوب بشه