2777
2789
عنوان

اجاق گاز

278 بازدید | 23 پست

سلام دوستان ی سوال داشتم اجاق گازم که  صفحه شیشه ای بود ۴ ماه بعد از استفاده اش شکست بدون دلیل نه ضربه نه حرارت زیاد الان بنظرتون شیشه بندازم؟استیل هم میکنن؟خودشو ۷۰۰ خریدم شیشه رو میگن ۳۰۰.۴۰۰ چیکار کنم خوبه؟مارکشم نگین پارسه گارانتی نداره

برای منم شکست شیشه رو عوض کردم..استیل خط میوفته شوینده قوی هم نمیشه بد ولی شیشه هم ظاهرش شیکتره هم خیلی راحت تمیز میشه در بدترین حالت با کاردک برمیداری اشغالارو...من استیل دوست ندارم...ضمنا استیل خودشم داغ میشه ولی شیشه یه زره اونورتر از شغله گرم نمیشه زودم سرد میشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند عوضش کردن؟میترسم باز بشکنه

من سه سال پیش عوض کردم یادم نیست فکر کنم 100تومن بود....

دیگه نشکست..اون بارم یه زودپز روش بود یادم رفت خاموش کنم سوخت داغ شد ترکید

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
فک نکنم چون بوی گاز نمیداد

آخه من دوساله استفاده میکنم مشکلی پیش نیومده. مارکش اخوان بوده

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

من برا جهیزیم شیشه خریدم. میشکنه؟ یکی از همسایه هامون گفت منفجر میشه هزارتا تیکه میشه راسته؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
من برا جهیزیم شیشه خریدم. میشکنه؟ یکی از همسایه هامون گفت منفجر میشه هزارتا تیکه میشه راسته؟

منم واسه جهیزیم شیشه ای خریدم. ترسیدم واقعا منفجر میشه😑😐؟

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
منم واسه جهیزیم شیشه ای خریدم. ترسیدم واقعا منفجر میشه😑😐؟

نمیدونم. منم از وقتی اینحوری گفتن یکم ترسیدم عروسیمم نزدیکه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

میگن شاید از یه کارخونه ۳ تاش بشکنه

از شانس منم  یکیش من بودم مارک خوبشو بگیر ولی گارانتی هم داشته باشه.اره چون نشکنن ی صدایی داد هزار تیکه کمه 

منم شنیده بودم میشکنه ولی خدا رو شکر نه. من اخوان خریدم با قطعات ایتالیایی و ضمانت

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!