2777
2789
عنوان

اجاق گاز

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 23 پست
میگن شاید از یه کارخونه ۳ تاش بشکنه از شانس منم  یکیش من بودم مارک خوبشو بگیر ولی گارانتی هم د ...

موقع اشپزی اینجوری شد؟😑😐واسه من گارانتی داره مارک خوبه اگه بشکنه شیشه هاش همه جا پخش میشه؟😑

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
موقع اشپزی اینجوری شد؟😑😐واسه من گارانتی داره مارک خوبه اگه بشکنه شیشه هاش همه جا پخش میشه؟😑

اره غذا روش بود قابلمه ها هم کوچیک بودن همه جا که نه ریخت توش ی چند تکیه اش افتاد اطرفش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره غذا روش بود قابلمه ها هم کوچیک بودن همه جا که نه ریخت توش ی چند تکیه اش افتاد اطرفش

وای خیلی ترسناکه من فکرکردم پخش میشه اگه ادم کنارش باشه میپره تو چشمی جایی

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

اجاق گازهای مهیار گاز بهترین اجاق گاز ایرانی هستند. این برند دارای گاز مبله یا همان گاز فردار و گاز طرح فر است. مهیار گاز در اجاق گازهای خود از استیل بگیر و نگیر تایوانی و از قطعات ایتالیایی و ترک شامل :

• موتور فن
  • فن بلوور
  • تایمر
  • موتور جوجه گردان
  • و المنت استفاده می کند.

قیمت و هزینه تعمیر اجاق گاز صفحه ای در تهران چقدر است؟ چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت تعمیرات اجاق گاز رومیزی تاثیر می گذارد ؟

اینها متداول‌ترین سوالاتی است که مشتریان هنگام درخواست خدمات تعمیر اجاق گاز از ما می‌پرسند.

اکنون قبل از پاسخ به این سوالات می‌خواهیم خیالتان را زودتر آسوده کنیم و بگوییم که قیمت تعمیر اجاق گاز و تمامی تعرفه‌ها و نرخ‌ها از سوی اتحادیه و کارشناسان ما نظارت می‌شود و قیمت ها کاملا شفاف است.

تعمیر اجاق گاز صفحه ای خود را به متخصصان با تجربه ما بسپارید. تعمیرات لوازم خانگی به ویژه تعمیر اجاق گاز، جز آن دسته از مهارت‌هایی است که