2777
2789

و اینکه ایا دوست دارید بچه سوم هم یه پسر داشته باشید؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا خواهر یا دوتا برادر خیلی راحت تر باهم زندگی میکنن و همو درک میکنن! با بچه ی سوم اونم بخاطر جنسیت کاملا مخالفم! شاید اینم دختر شد! سه تا جهیزیه و سه تا سیسمونی کمرشکنه

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

منو ابجیم

مزایا بعد بزرگ شدنه ک ب شدت پشت همیم.مثلا من مادر شوهرم اینا برا لحاف تشک دیدنم اومده بودن از مدرسه اومد 12 سالشه گفت ع چ عجب اینا بالاخره اومدن بعد بهشون خندید😂

معایب جنگ و کتک کاری😑 حتی سر لاک😑

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

من  ترجیح میدادم همجنس باشن برا منی ک دوتا بچه بیشتر نمیخواستم اگه جفتش دختر بود همراز هم میشدن و برعکس . تو این اوضاع اقتصادی اصلا به سومی فکر نمیکردم 

من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی

من دوتا داداش دارم..بابزرگه که اختلاف سنی مون کمه خیلییی خوبیم ولی کوچیکه نه..البته کوچیکه کلا باهمه درگیره😏ولی دوتا برادرام باهم خوبن..ازداداش بزرگم کلی حساب میبره.بچه خوب وصالح باشه همه جورش خوبه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من یه دختر دارم .قصد بچه دار شدن ندارم ولی اگه داشتم بازم دختر میخواستم.هیچ عیبی نداره همش حسنه.حتی روانشناسا هم میگن ارومترین و خوشحالترین خانواده ها اونان که دو تا دختر دارن.بعد یه پسر یه دختریا بعدم دوپسریا😆