2777
2789
عنوان

دعوای خفن با جاری جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 39399 بازدید | 123 پست
اونا ک رفتن بیرون یه ذره همه مون ساکت موندیم بعد جاریم شروع کرد با من دعوا کردن ک چقد بیشعوری چقد نف ...

وای چقدر شلوغ پلوغ شد ... حالا اون بدبخت اصل کاری نبوده این همه دعواس که بزننش وای به اون دخترعموهه که بزن بزن میشد دیگه ... اصلا صلاح نیست شوهر اون بفهمه واقعا خدایی نکرده خونریزی میشه و یه عمر پشیمونی

هوا خواه توام جانــ❤ــا و می‌دانم که می‌دانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه خیلی دلم خنک شد از اینکه شوهرت انقدر پشت بوده  ولی به نظرم انقدر تند برخورد کردن حق جاریت نبود حق دخترعموی شوهرت بود شاید دختر عمو شوهرت یه دلیلی گفته واسه اینکه شماره شوهر تو رو بگیره 

حالا داره همه چی رو حاشا میکنه. مگه نمیگه که مدام تو جمعها ذکر خیر دختر عمو رو میکردن و به استارتر یادآوری میکردن که شوهرش،خاطرخواه دخترعموش بوده! تازه مادرشوهر هم باهاش همراه شده بوده.

حالا خودشو زده به موش مردگی

دم در ک داشتیم میرفتیم بیرون باز جاریم به من گفت همه اینا تقصیر توئه ها شیطونه میگفت بذاریم بریم برادرشوهرم از وسط نصفش کنه ها ولی باز من هیچی نگفتم شوهرمم برگشت که از پله ها بیاد بالا من دهنشو گرفتم هلش دادم ک بره بعدم سه تامون رفتیم سوار ماشین شدیم حرف نزدیم برادر شوهر بزرگم زنگ زد به شوهرم ک چیشده و اینا گفت هیچی تو جاری رو ببر خونه باباش شب خونه نره من الان داداشو برمیگردونم بعدم رفتیم پیاده ش کردیم خونه مادرشوهر خودمون رفتیم

به شوهردخترعموش نگید توروخدا.ولی پیامارونگهدارید برا روز مبادا.

اعتمادش سلب میشه زندگی شون  میپاشه به اون نگیدخواهشا😢

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

عهههههههه عشقم سلام وای عجب دعوایی شده بوده من اصن تاپیک دیروزتو ندهده بودم الان خوبی خودت 

جاری میمونتم حقش بود تا باشه دیگه از این غلطا نکنه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بنظر منم اصلا به شوهر دختر عموش،  هیچی نگید. زندگیشون خراب میشه،  اخه یه دختر 5 ساله هم داره. گناه داره 😔

فقط به جاریت بگو،  کامل دختر عموش و بترسونه،  دیگه از این غلطا نکنه.  

چه جاری پرروئی نکبت هی بازم زبون درازی میکنه.این آدم بشو نیس.تازه زخم خورده بدترمیکنه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

وای اولین تاپیکی بودکه اینقدکیف کردم حالم جا اومد. والا مردیم ازبس تاپیک خیانت وبددهنی وفحش شوهر و خواهر شوهر ومادرشوهرو جاری خوندیم واستارتر ساکت بوده حرصم میگرفت. ولی بنظرم تواین دعوا جای دخترعمویه خالی بود، اونم باید کتک بخوره