2777
2789
عنوان

دعوای خفن با جاری جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 39399 بازدید | 123 پست

دم شوهرت گرررررم خدایی مرد باید تو هر شرایطی پشت زنش باشه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

من که دارم از فضولی میترکم😁که جاریه و دختر عموعه چکار میکنن الان😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مواظب جاری باش.اگردیدی ی جایی حرفی حدیثی  شد ک تو بده بودی و اینا بدون کار کارخوده  مازمورشه‌

اونموقعم ساکت نباش 

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

خیییییلی خوووووب کاری کرده شوهرت با جاریت ولی از برخورد تو خوشم نیومد.هرچی دادوهوار شوهرت بوده رو ضایع کردی با جواب ندادنت....باید میگفتی خدا از این بدتر خوار و خفیف و رسوات کنه

افرین به غیرت شوهرت دقیقا عین شوهر منه قربونش برم همه از اخمشم ماستاشونو کیسه میکنن چه برسه بخان اذیت کنن

جاری هم حقشه هرکاریش کنی....مخصوصا وقتی اونقد نمیتونه اندازه تو خوب باشه بعد عین خری که تو گِل گیر کرده هی دست و پا بزنه خودشو به خوبی تو برسونه اما نتونه از حسودی تو چشش درآد....

دلم میخواهد یک دختر داشته باشم💖دختری با موهای بلند مشکی و چشمهای درشت خندان؛اسمش رابگذارم "گیسو" هروقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم وگیسهایش راببافم تا قلبم آرام گیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد"باران"هم داشته باشم.دختری لاغر و قدبلند که با صدای مخملی برایم شعربخواند.یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم.اسمش رابگذارم"راحیل"و موهایش راباشامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش"گندم" رانکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی میتواند بگذارد؟!معلوم است؛"خورشید" اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد وهرصبح که چشمهایش راباز میکند ببیند خواهرش"شبنم" زودتر از او سماور راروشن کرده "شادی"رابیدار کرده و به"نسترن"رسیده.دلم میخواهد درحیاط خانه ام"ترانه"بخواند و "بهار"برقصد..."نگار"م خودش را لوس کند ومن به هیچکدام نگویم روز تولد خواهرشان "الهه"مجذوب چشمهایش شده م.دلم چقدر دختر میخواهد...روزهایم بی "سحر" شبهایم بی"مهتاب"آسمانم بی"ستاره"وزندگی بدون"افسانه"ممکن نیست.تازه یک"ساقی"هم میخواهم تاسرم راگرم کندو"همدم"تا درد دلهایم رابرایش بگویم."رویا"میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم...دلم میخواهد یک دختر داشته باشم.دختری که خودم راتوی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.هیچ اسمی توصیفش نکند.همه چیزباشد و هیچ نباشد.از هرقیدی آزادباشد ودرهیچ ظرفی جانشود.رهای رها باشد.آری؛انگار دلم میخواهد دخترم"رها" باشد💖💖💖

آخیش دلم خنک شد.جاری منم عید یه آتیشی سوزوند که الان من وشوهرم باهاش قهریم.دلم برابرادرشوهرم میسوزه خیلی ماااهه حتی اخلاقش ازشوهرمن بهتره ولی زنش حسوده ازپشت به من خنجرزد من که نمیبخشمش شوهرم بهش میگه چوب دو سرنجس جواب سلامشم نمیده.همین براش بس باشه منم دیگه کاریش ندارم.واگذارش کردم خودشو خواهرشوهرجوناشو به خدای احد و واحد 

هیچی  
میگم قرار شد زنگ بزنین به دخترعموی شوهرتم بگین بیاد اون شب نیومد یا بهش نگفتین که بیاد

نه نگفتیم اصلا چون همونجور ک گفتم خو.نه مامانش بود و همه خاله هاشون و اینا هم همش اونجان اگ میفهمیدن خیلی بد میشد هرچن ک شوهرم خیلی اصرار کرد زنگ بزنه بهش من صلاح ندونستم و اجازه ندادم 

به نظرم جاریت،بیکار نمیمونه. میره در خونه تمام فامیل و یه داستان درست میکنه و همه کاسه کوزه ها رو سر ...

مهم نیس همینکه میدونه شوهرش پشتشه دنیامی ارزه...استارتردیگع غصه هیچیونخورتمام دنیاهم علیه توباشن همینکه شوهرت پشتشه کافیه

همش حال جاری رو گرفتین به نظرم اسی اصل کار دختر عمو بود عوضی نکبت

اره اونم باید حالشو جا بیارم اما متاسفانه میترسم زندگیش خراب بشه همین الانشم ترسم اینه ک جاریه زیرابشو بزنه بدتر برادرشوهرم بره بذاره کف دست شوهرش 

اره اونم باید حالشو جا بیارم اما متاسفانه میترسم زندگیش خراب بشه همین الانشم ترسم اینه ک جاریه زیراب ...

چرا اون داشت زندگی تورو خراب میکرد دلش نمیسوخت 

نمیگم زندگیشو خراب کن ولی یه حال اساسی ازش بگیر 

اگه بین تو وشوهرت یه دعوا بزرگ میشد چی ؟؟؟

اونوقت دختر عمو دلش نمیسوخت خنک میشد 

دخترعموه انقدکه جاریات گفتن شوهرفری تورودوس داره هوایی شده فکرکرده هنوزعاشقشه براهمون بهش اس داده

بنظر منم براهمین تقصیر جاریمه بخاطر رفتار اونا بود ک به خودش همچین اجازه ای رو داده شوهرمم برا همین دعواش کرد اوله اول اون شروع کرده ک کار به اینجا بکشه 

بنظر منم براهمین تقصیر جاریمه بخاطر رفتار اونا بود ک به خودش همچین اجازه ای رو داده شوهرمم برا همین ...

دقیقا...معلومه جاریات انقدگفتن که اونم باورش شده شوهرت اونودوسداره وتورونمیخاد.ولی دم شوهرت گرم همشونوضایع کرد