2777
2789
عنوان

دعوای خفن با جاری جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 39399 بازدید | 123 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دم در به شوهرم گفتم نریم محمدرضا یه وقت یه بلایی سرش میاره مامانت ک نمیتونه کاری کنه 

بعد شوهرم قبول کرد موندیم همونجا برادرشوهرم یخورده دعوا کرد هی هم وسط دعواش  به زنش میگفت بهت میگم بلند شو اماده شو ببرمت خونه بابات پیاده ت کنم  جاریمم هی گریه میکرد میگفت خود ز گفت شماره شو بهم بده من نمیخواستم بدم من نگفتم زنگ بزنه و ینا اخر حرفاش برادر شوهرم  دست بلند کرد  که بزندش شوهرم پرید جلوشو گرفت برادر شوهرم عصبانی شد رو طاقچه ای رو کشید یه تابلو خیلییی گنده وان یکادروش بود افتاد شکست پرید دست زنشو گرفت کشون کشون میخواست ببره دم در 

واااااای من چرا دارم اینقدر ذوق میکنم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

زنشم هی میگفت ولم کن نمیام و اینا نمیدونم میخواست چیکار کنه فکرکنم میخواست ببره خونه باباش شوهرم برادرشو گرفت و دست جاریمو کشید بیرون ا ز دستش داداششو برد تو حیاط

اگه اینا رو میخواست اینقدر بدجنس و حسود بازی در نمیاورد... 

آره واقعا.  خدا هیچ کسی و به خودش واگذار نکنه،  اگه زندگیشو میکرد و به زندگیه باقیه کار نمیداشت،  الان آرامش داشت،  ولی الان چی،  تا آخر عمر نمیشه درستش کنه. 

خببب

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

اونا ک رفتن بیرون یه ذره همه مون ساکت موندیم بعد جاریم شروع کرد با من دعوا کردن ک چقد بیشعوری چقد نفهمی چرا نمی فمی بهت میگم من نگفتم بهش ک پیام بده خودش پیام داده ربطی به من نداشته و کلی سر و صدا داشت میکرد منم هیچی نگفتم اصلا بر و بر داشتم نگاش میکردمم یهو شوهرم بدو بدو از پله ها اومد بالا داشت میرفت سمت جاریم با عصبانیت ک من گرفتمش وااااینمیدونی چ فوشایی بهش داد فقط من و مادرشوهرم گرفته بودیمش ک در نره بزنه جاریمو ناکار کنه ک شوهرشم سر رسید به جمع ما اضافه شد

اونا ک رفتن بیرون یه ذره همه مون ساکت موندیم بعد جاریم شروع کرد با من دعوا کردن ک چقد بیشعوری چقد نف ...

چرا از رو نمیره جاریت😕

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
اونا ک رفتن بیرون یه ذره همه مون ساکت موندیم بعد جاریم شروع کرد با من دعوا کردن ک چقد بیشعوری چقد نف ...

حالا شاید جاریت راست میگه!

هر چند بنظر من بدون اجازه شوهرت،  نباید شماره بهش میداد.  کلا من که بدون اجازه صاحب شماره،  شماره تلفن به کسی نمیدم.  

چقدر پر رووووو

اوف

جاریمم رفت توی اتاق در و بست بعد از یه ذره فوش کاری ولش کردیم ساکت ک شدیم جاریم از اتاق اومد بیرون با یه صدای اروم گفت من نگفتم پیام بده من نمیدونستم شماره تو میخواد چیکار کنه اگ میدونستم بهش نمیدادم شوهرم محلش نداد دست منو گرفت با ضرب کشید ک بریم بیرون چون خیلی ناراحت شده بود 

برادرشوهرم حمله کرد موها زنشو گرفت انداختش رو زمین یه دونه هم همونجور ک افتاده بود یه مشت بهش زد شوهرم باز برگشت برادرشو گرفت منم به شوهرم گفتم شما برید بیرون بسه دیگه زشته همه همسایه ها فهمیدن ازونورم هی برادرشوهر بزرگم زنگ میزد میخواس باباشو بیاره خونه شوهرم جوابشو داد گفت بیارش دیگه ماداریم میریم

واااای آفرین به شوهرت سرزبونش همون مدلیه که من آرزو داشتم شوهرم داشته باشه.شوهر من مثل بچه ها باید حرف زدن یادش بدی یه عااالمه حرف یادش میدم آخرش هم میگه من یادم نمیمونه میشه برام بنویسی رو کاغذ؟😐

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من