2777
2789
عنوان

دعوای خفن با جاری جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 39399 بازدید | 123 پست
عهههههههه عشقم سلام وای عجب دعوایی شده بوده من اصن تاپیک دیروزتو ندهده بودم الان خوبی خودت  جا ...

فداااات اره خوبم خودم دیشب اصلا با شوهرم در موردش حرف نزدیم اومدیم خونه من خوابم نبرد همش داشتم بهش فکر میکردم 

جاریمم بنظرم حقش نبود اینقد دعواش کنن اما اخر سر ک بهم گفت تقصیر توئه خیلی بهم برخورد براهمین بد جوری از دیشب فکری شدم

فداااات اره خوبم خودم دیشب اصلا با شوهرم در موردش حرف نزدیم اومدیم خونه من خوابم نبرد همش داشتم بهش ...

عزیزم تو این وسط تقصیری نداشتی که جاریت میخواسته از گردن خودش برداره این کارو 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیییییلی خوووووب کاری کرده شوهرت با جاریت ولی از برخورد تو خوشم نیومد.هرچی دادوهوار شوهرت بوده رو ضا ...

اخه شوهرم اصلا راه نمیداد من چیزی بگم قشنگ نیس جفتمون باهم سر و صدا کنیم ک شوهرم حس میکنه بی عرضه س نمیتونه حرفاشو خوب بزنه 

تازه اگ منم اون وسط عصبی میشدم ک سه تامون باهم جاری رو میکشتیم

به نظرمن زنگ بزنین به برادرشوهرت بگین دیگه زیادکش نده,یاخودت زنگ بزن بگوکه من میترسم بامن لج کنن ا

گه میشه شوهردخترعموهه اصلانفهمه,یابرین خونه جاری وبرادرشوهرت اینبارباملایمت حرف بزنین جوریکه جاریت باهات لج نکنه واینکه بیادطرف تودخترعموهه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

[QUOTE=72712935]اره انگار باید زنگ بزنم دلم اشوبه ممنون[/خواهش گلم انشاءالله همه چی ختم بخیرمیشه نگران نباش حل میشه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

وووووووواااااااایییییییی عجب بساطی بوده  

من که وقتی یه دعوای کوجیک میشه کل بدنم میلرزه

شوهر منم خیلی رو ما غیرت داره و زود عصبانی میشه ولی فحش و اینا نمیده

ولی خب حرفش رو میزنه

خدا عاقبت روبخیر کنه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

استارتر چکار کردی زنگ نزدی ببینی جاریت چی شد؟

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اخه شوهرم اصلا راه نمیداد من چیزی بگم قشنگ نیس جفتمون باهم سر و صدا کنیم ک شوهرم حس میکنه بی عرضه س ...

اخه توهم باید برا شوارت غیرتی میشدی بهرحال اون جاریت شمارشو داده به یه زن.اگه موضوع دیگه ای بود حالا میتونستی دخالت نکنی بهترم میشد.

من بودم بهش میکفتم معلوم نیست دیگه شماره کیو به کی دادی تو دیگه ازدواج گردی شماره پرونی خیلی زشته توهم لنگه اون دختر عموعه ای....

یجور میگفتم که کلا ضایع بشه.حالا میتونست دوراز چشم بقیه باشه ک عصبی تر نشن ولی جاریه حساب کار دستش بیاد

دلم میخواهد یک دختر داشته باشم💖دختری با موهای بلند مشکی و چشمهای درشت خندان؛اسمش رابگذارم "گیسو" هروقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم وگیسهایش راببافم تا قلبم آرام گیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد"باران"هم داشته باشم.دختری لاغر و قدبلند که با صدای مخملی برایم شعربخواند.یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم.اسمش رابگذارم"راحیل"و موهایش راباشامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش"گندم" رانکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی میتواند بگذارد؟!معلوم است؛"خورشید" اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد وهرصبح که چشمهایش راباز میکند ببیند خواهرش"شبنم" زودتر از او سماور راروشن کرده "شادی"رابیدار کرده و به"نسترن"رسیده.دلم میخواهد درحیاط خانه ام"ترانه"بخواند و "بهار"برقصد..."نگار"م خودش را لوس کند ومن به هیچکدام نگویم روز تولد خواهرشان "الهه"مجذوب چشمهایش شده م.دلم چقدر دختر میخواهد...روزهایم بی "سحر" شبهایم بی"مهتاب"آسمانم بی"ستاره"وزندگی بدون"افسانه"ممکن نیست.تازه یک"ساقی"هم میخواهم تاسرم راگرم کندو"همدم"تا درد دلهایم رابرایش بگویم."رویا"میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم...دلم میخواهد یک دختر داشته باشم.دختری که خودم راتوی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.هیچ اسمی توصیفش نکند.همه چیزباشد و هیچ نباشد.از هرقیدی آزادباشد ودرهیچ ظرفی جانشود.رهای رها باشد.آری؛انگار دلم میخواهد دخترم"رها" باشد💖💖💖

خیلی هم خوب

کسی که تعمدا قصد تخریب زندگی کسی رو داره،اونم فامیل نزدیک ،بیشتر از این حقشه

فقط مونده یه گوشمالی به اون دختر عموی نکبتی شوهرت

شوهرش نباید بدونه که تا آخر عمرش سر این قضیه تنش بلرزه

جاریتم الان مار زخمی یه بیشتز از قبل مواظبش باش

دست پیش رو هم گرفته پس نیفته

باز یه خدمت رسی زنونه هم لازم داره

و خدا برای من کافیست.....

قرار یه عمر تو این خانواده باشی خوب کردی حالا همه حساب کار دستشون میاد از اینم نترس که زندگی دختر عمو خراب میشه بهتر حقشه هر عملی یه عکس العملی داره مگه اون فکر کرد ممکنه رندگیت خراب بشه 

علی رضا عشق مامانشه