2777
2789
عنوان

متخصصان مرغ ذغالی بیاین کمک عجب گندی زدما 😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 6630 بازدید | 23 پست
الان تو مایونز و پیازو فلفل دلمه و زعفرون خوابیدن بدبختا

خب من هميشه همينطوري درست ميكنم و عالي ميشه لازم نيست سرخشون كني با همون سس خودش بذار آروم بپزه و اونقدر بپزه كه آبش كاملا بخار بشه آخر سر اون مقدار روغني كه ميمونه با همون خودش سرخ ميشه تازه خيلي خوشمزه ترم ميشه 😋

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای قربانت برم کجا بودی خو زودتر میومدی

خدا نكنه گلم 😘😘😘

فقط شعله رو كم كن آخر سرم وقتي هنوز يه كم از آبش مونده حتما بچشش كه يه وقت زيادي شور نشده باشه يا بي نمك نباشه چون وقتي آبش كامل ميره سختتر ميشه بخواي شوريشو كم و زياد كني 

موفق باشي 😍

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

نمی خواد بشوریش با ی قاشق روی مرغا رو تمیز کن زمان بره ولی خیلی خوب میشه 

اتفاقا خیلی خوشمزه میشه چون مرغا قبلا مرینت شدن .

یا اگر دستمال روغن گیر داری با اون روی مرغ ها رو تمیز کن 

راستی داخل مرغ ذغالی فلفل دلمه نریز 

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.