سلام دوستان
بیایید قضاوت کنید
اول از همه بگم اگه قراره بگید چقدر بچه ای و مشکلات مردم رو ببین و دلت خوشه نیاید تو تاپیک من . چون واقعا مسئله مهمیه برام .
ما یه خونواده پنج نفریم
بعد ما سه تا اتاق خواب داریم . یکیش که مال من و خواهرمه که همیشه استفاده میکنیم و پره. اما اون دوتا همیشه خالین همیشهههه حتی یکیشون وسیله انچنانی هم نداره . بعد بقیه هم هرجا ، جا پیدا میکنن میخوابن مثلا تو حال و سالن و ....
بعد من خیلی اذیت میشم آخه خواهرم میره سرکار شبا میخواد زود بخوابه اما من واقعا نمیتونم بعدم ما زیاد اخلاقامون بهم نمیخوره همش باهم دعوا میکنیم و قهریم .منم اصلا حریم خصوصی ندارم تو خونه ینی همیشه در این اتاق من بازه یا بابام یا داداشم میان تو . یه لباس که میخوام عوض کنم باید در رو قفل کنم 😑😑 تا این حد بی ملاحظه صدبار تا حالا موقع لباس عوض کردن اومدن تو.
داداشمم که سرکار نمیره که آدم بگه خسته میشه میخواد بخوابه تو اتاقش همش پا تلویزیون و تبلت و لب تاپشه.
بعد من به خونواده ام میگم خب ما که دوتا اتاق بی استفاده داریم حداقل یکیش رو بدید به من . من هم درس دارم هم شبا میتونم بیدار بمونم که درس بخونم و کلا راحتترم خب . مگه چی میشه انقدر خودخواه نباشند حداقل بعد شیش سال 😣😣😣😣
ادامه دارد .....