2777
2789
عنوان

ناراحتی های من از خانوادم

1474 بازدید | 55 پست

سلام دوستان

بیایید قضاوت کنید

اول از همه بگم اگه قراره بگید چقدر بچه ای و مشکلات مردم رو ببین و دلت خوشه نیاید تو تاپیک من . چون واقعا مسئله مهمیه برام .

ما یه خونواده پنج نفریم

بعد ما سه تا اتاق خواب داریم . یکیش که مال من و خواهرمه که همیشه استفاده میکنیم و پره. اما اون دوتا همیشه خالین همیشهههه حتی یکیشون وسیله انچنانی هم نداره . بعد بقیه هم هرجا ،  جا پیدا میکنن میخوابن مثلا تو حال و سالن و ....

بعد من خیلی اذیت میشم آخه خواهرم میره سرکار شبا میخواد زود بخوابه اما من واقعا نمیتونم بعدم ما زیاد اخلاقامون بهم نمیخوره همش باهم دعوا میکنیم و قهریم .منم اصلا حریم خصوصی ندارم تو خونه ینی همیشه در این اتاق من بازه یا بابام یا داداشم میان تو . یه لباس که میخوام عوض کنم باید در رو قفل کنم 😑😑 تا این حد بی ملاحظه صدبار تا حالا موقع لباس عوض کردن اومدن تو.

داداشمم که سرکار نمیره که آدم بگه خسته میشه میخواد بخوابه تو اتاقش همش پا تلویزیون و تبلت و لب تاپشه.

بعد من به خونواده ام میگم خب ما که دوتا اتاق بی استفاده داریم حداقل یکیش رو بدید به من . من هم درس دارم هم شبا میتونم بیدار بمونم که درس بخونم و کلا راحتترم خب . مگه چی میشه انقدر خودخواه نباشند حداقل بعد شیش سال 😣😣😣😣 

ادامه دارد .....

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...

حالا واکنش پدر گرامی وقتی آروم و منطقی این حرفارو بهش میزنی :  تو گ و ه خوردی که میخوای اتاق جدا داشته باشی غلط میکنی  عوضی چقدر پررو و بیشعور شده میگه اتاق جدا میخوام آشغال و .....  سانسور میکنم .

اینجانب 21 سالمه سال آخرم تازه یه شهر دیگه هم زندگی کردم به نوعی دیگه بالغ شدم 😕😕😕

یه لحظه فکر کردم گفتم میخوام برم شب بغل فلانی بخوابم انقدر که فحش و بد و بیراه شنیدم 😢😢😢

منم انقدر گریه کردم تموم شب رو داشتم گریه میکردم .

خب مگه چی گفتم ؟؟😢😢😢

اینجوری نیس که فقط امشب باشه کلا احترام هیچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ از دست این خانواده ها.روزگارمون  رو با بی احترامی ها و توهین کتک سیاه کردن.اعتماد بنفس که هیچی صفرررررر.فقط دعا کن شوهر خوبی نصیبت بشه راحت بشی

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
وای ببخشیدولی ازحرفای بابات هندم گرف انگارداری میری خونه خالی

خودمم شک کردم نکنه اشتباه گفتم 😕😕😕

خب توکه بابات میشناختی این موضوع به مامانت میگفتی یا کلا خودت همینطوری خیلی نرم وبی سر وصدا میرفتی تو اون یکی اتاق وموضوع رو اصلا مطرح نمیکردی اونا هم خیلی معمولی برخورد میکردن مطمئنا

شاید فکر میکنن میخوای چکار کنی تو اتاق

چیکار میتونم بکنم ؟؟؟ 

کاش حداقل میشد یه کاری کرد من خودمو قانع میکردم 

نمیدونم چی بگم اما بعضی وقتها عزیز ترین کسهایی ادم مث خانوادش چیزایی ب ادم میگن که ادم دوس داره بدترین کارا بکنه ک در مقابل فشهای اونا بی حساب بشه نمیدونم چرا این رفتار دارن بعضی خانواده ها

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤