2777
2789
عنوان

تنظیم هورمون های زنانه(حتما بیاین)

60920 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من چندماهی بود ک پریودام عقب

میوفتاد و اینکه دو ماه اصلا پریود نشدم و اضافه وزنی پیدا کردم ک اصلا سابقه نداشتم 

رفتم دکتر ازمایش هورمون دادم 

و گف هورمونات بهم ریخته وهورمون تستوستورونم

بالاس واسم قرص نوشت چند روزی خوردم ک معدم و رودم داغون شد.دیگه قطع کردم 

کسی اینجا هست ک از داروهایه گیاهی استفاده کرده باشه و جواب گرفته؟چند نفر بم گفتن پونه رازیانه ۴۰ شب بخورم هورمونام تنظیم میشه.

اگه تجربه هاتونو در اختیارم بزارین ممنون میشم🙏🏼❤️

این کاربری دست دونفر است

منم همین مشکل دارم‌.رازیانه استفاده نمیکنم چون میگن باعث بزرگی سینه میشه😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من یه بار رازیانه خوردم (پریودام منظم بود خوردم ک دردام کمتر بشه ) اصلاااا پریودام بهم ریخت یه وضعیییی

به نظرم اگه خواستی گیاهی پیش بری حتما با یه متخصص طب گیاهی و سنتی مشورت کن چون حتما یه دستورات خاصی داره

به من ک نساخت و کلی دکتر و آمپول زدم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
اگه پرولاکتینت بالا باشه نباید رازیانه بخوری چون باعث افزایش پرولاکتین میشه. شرمنده همینقدر می دونس ...

پرولاکتین با ازمایش باید حتما فهمید😕؟

من از کجا بدونم 😟

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
عزیزم پس شما چکار میکنین؟

هیچی .قراره بدم دکتر.یه دفعه اول ماه پریود میشم یه دفعه وسط یه دفعه هم آخرش.بعضی اوقات هم یه ماه پریود نمیشم.نمیدونم چمه. میخوام اقدام کنم مجبورم برم دکتر دیگه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹