2777
2789

جونی جونوم

چایی چایی

بلا ای بلا

خوشگلا باید برقصن

ای دختر صحرا نیلوفر

خواب خواب خواب میدیدم که با دلی شکسته

یارم ای یار یار 

شکوفه ریز اومدم

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حلقه طلایی اسمتو روش نوشتم.... که بیام دستت کنم بیای تو سرنوشتم

اهنگ عروسی مامانمه

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

حالا یاروم بیا دلداروم بیا 😂😂😂😂😂😂

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤

حالا يارم بياااااا دلدارُم بياااااااا

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

جونی جونوم

امشب شوشه لیپک ...

یه حلقه طلایی که تو عروسی مامانمم بود

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁