براش وقتی شبا خابه یا حمامه شاخه گل میزارم تو ماشینش با یه نامه بعد صبحا ک داره میره سرکار میبینه کلی ذوق میکنه
اتاق خابو براش با شمع تزیین میکنم رویتختو با گل پر و قلبای مقوایی ک خودم درستشون کردم و روشون جمله های عاشقانه نوشتم میچینم تزیین میکنم
از در میاد معمولا عادت داره با چیزایی ک تودستشه یه عالم وقت بغلم میکنه بوسم میکنه بعد میاد تو پشت در گل میچسبونم به در ک وقتی بغلم کرد میکنم میدم بهش
عکسای دوره دوستیو عقد و هرچی خاطرات خوش بودو از سقف با ربانای رنگی اویزون میکنم بعد بهش میگم میشه از اون اتاق یه چیزی برام بیاری وای نمیدونین چقد خوشش اومده بود میگفت شامو بیاریم تو این اتاق بخوریم شب اینجا بخابیم اصلا
یه بارم یه کلیپی از عکسای عروسیمون درست کردم با هدیه ها ک ازهم گرفتیم تو این همه سال بعدش گزاشتم تو تلویزیون بهش گفتم من خونه نیستم وقتی اومد درو باز کرد زدم فیلم پلی شدانقد ذوق کرده بود چشاش خیس شده بود
حمامو براش وانو پر میکنم با گلپر و عطر و چیزایی ک دوس داره
میرم حمام اب داغو باز میکنم بخار ک گرفت روی اینه و شیشه مینویسم دوست دارم یا جمله های عاشقانه بعد وقتی بخارمیره محو میشه بعد خپدش ک بره باز بخار جمع بشه نوشته ها ظاهرمیشن خیلی چیزای دیگم هست خاستین بازم میگم