2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همسرم عاشق مجموعه كتب كاتوزيان 

امسال ميخاستم كيف چرم بخرم

اومدم ب جا اون براش تين مجموعه رو خريدم

قرار بود بياد پيشم ولي چون وقت نداشت مجبور شد كنار خانواده خودش باشه

منم همه رو گذاشتم تو ي باكس خوشگل تو باكس هم گل پر پر شده رز از گلفروشي خريدم برا كف و رو،،،،،ي باكس گل با جعبه مدل راديو قديمي هم پر از گل  همه رو گذاشتم كارتون  با چند پاكت گز ،،،پست كردم براش

پس فردا صبح هم در حال چت بوديم گفت پست اومده ي جعبه اووورده

ادرس تو روش

ديگه اونجا گفتم تولدت مبارك❤️😍😍😍😍خيلي خوشحال شد

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
چجوری تعریف کن

براش وقتی شبا خابه یا حمامه شاخه گل میزارم تو ماشینش با یه نامه بعد صبحا ک داره میره سرکار میبینه کلی ذوق میکنه

اتاق خابو براش با شمع تزیین میکنم روی‌تختو با گل پر و قلبای مقوایی ک خودم درستشون کردم و روشون جمله های عاشقانه نوشتم میچینم تزیین میکنم 

از در میاد معمولا عادت داره با چیزایی ک تودستشه یه عالم وقت بغلم میکنه بوسم میکنه بعد میاد تو پشت در گل میچسبونم به در ک وقتی بغلم کرد میکنم میدم بهش 

عکسای دوره دوستیو عقد و هرچی خاطرات خوش بودو از سقف با ربانای رنگی اویزون میکنم بعد بهش میگم میشه از اون اتاق یه چیزی برام بیاری وای نمیدونین چقد خوشش اومده بود میگفت شامو بیاریم تو این اتاق بخوریم شب اینجا بخابیم اصلا

یه بارم یه کلیپی از عکسای عروسیمون درست کردم با هدیه ها ک ازهم گرفتیم تو این همه سال بعدش گزاشتم تو تلویزیون بهش گفتم من خونه نیستم وقتی اومد درو باز کرد زدم فیلم پلی شدانقد ذوق کرده بود چشاش خیس شده بود 

حمامو براش وانو پر میکنم با گلپر و عطر و چیزایی ک دوس داره 

میرم حمام اب داغو باز میکنم بخار ک گرفت روی اینه و شیشه مینویسم دوست دارم یا جمله های عاشقانه بعد وقتی بخارمیره محو میشه بعد خپدش ک بره باز بخار جمع بشه نوشته ها ظاهرمیشن خیلی چیزای دیگم هست خاستین بازم میگم

براش وقتی شبا خابه یا حمامه شاخه گل میزارم تو ماشینش با یه نامه بعد صبحا ک داره میره سرکار میبینه کل ...

میدونی من روم نمیشه خجالت میکشم 😕😕😕

زندگی شما با شانس بهتر نمیشود 😊بلکه با تغیر بهبود می یابد 😍😍                                                                                  
براش وقتی شبا خابه یا حمامه شاخه گل میزارم تو ماشینش با یه نامه بعد صبحا ک داره میره سرکار میبینه کل ...

وای کارای شماخیلی جالب بودخیلی خوشم اومد🤗😍😍😍

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊

چند تاییش رو انجام دادم من ولی شوهرم اونجور که بگی ذوق نکرده خوشش اومده ولی اونقد نه

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊

آره خیلی.ولی بهترینش این بود ک تو شهر ما یه کافه سنتی خیلی محشر باز کرده بودن خیلی فضای. رمانتیکی داشت خیلیم جای گرونی بود خداییش😃😃

یه روز مونده ب تولدش همه دوستای صمیمیشو همراه با دوستای خودم ک تقریبا ۲۰ نفر بودیم خبر دادم ک فلان ساعت فلان جا باشین خودمم با دوستام زود رفتیم یه جایی کرایه کرده بودیم ک اون قسمتش مال ما بود همه جارو پر از شمع و گل و تم تولد کردیم بعد یه کیک بزرگ ک روش‌عکس دوتامون چاپ شده بود خریده بودم کادو هم واسش گوشی  آ۷ خریده بودم بخاطر اینکه یه بار بد عصبی‌ش کردم زد گوشیشو شکوند خلاصه  هممون ک جمع شدیم ب داداشش گفتم برو بیارش اینجا اونم رفت وقتی اومدن فضارو‌ ک دید یعنی هنگ کرده بود خودش می‌دونه من اهل سوپرایزم ولی در این حد فکرشم‌نمیکرد یادش بخیر اون موقعی دوست بودیم هنوز 

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 
چند تاییش رو انجام دادم من ولی شوهرم اونجور که بگی ذوق نکرده خوشش اومده ولی اونقد نه

من کلا هرروز‌یه چیز جدید انجام میدم همش البته گلو اینا نیست ارایش جدید مدل موی حدید لباسای ک همسرم دوست داره غذاهای جدید 

همسرم به ظاهر خیلی اهمیت میده خیلی زیاد تشویقم میکنه شاید بخاطراونه ک واکنش نشون میده