2777
2789
عنوان

همه نوزاد شبا نمیخوابن؟😥

147 بازدید | 11 پست

بمال دیگه زایمانه

میترسم بچم  ازینایی باشه که شب نمیخوابه

منم کلا بی خوابم شب پاشم دیگه تعطیل خوابم نمیبره

چکار کنم بچه م شب خواب داشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من میخوابه اما بینش ۳ بار حداقل بیدار میشه و هربارم تا شیر بخوره تا آروغ بگیرم ممکنه ۱ ساعت طول بکشه 

ولی نگران نباش 

خوابت نمیبره چیه 

چنان میخوابی که نگو و نپرس 

خدا کمک میکنه و یه قدرت عجیبی به آدم میده 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7

دختر من اتفاقا کوچکتر که بود بهتر بود شبها ساعت ۱۰ میخوابید و تا صبح ۲ یا ۳ بار پا میشد شیر میخورد و باز میخوابید

از ۶ ماهگی که رفت توی پروسهء دندون خوابش افتضاح شد بچم😁

همون ساعت ۱۰ میخوابه اما تا صبح باورت میشه شاید ۲۰ بار بیدار میشه شیر میخوره😐من دیگه رسما اصلا نمیخوابم که راحتتر باشم چون بخوابم و نیم ساعت بعدش با گریه اش بیدار شم بیشتر اذیت میشم

تازه من قدیم بندهء خواب بودم اوایل خیلی گریه میکردم واسه بی خوابیم😂اما کم کم عادت کردم 

دخترم ۱ سالشه و همچنان شب تا صبح بارها و بارها بیدار میشه دکترش هم میگه بچه شیرخوار همینه اگر میخوای خواب آور براش بدم شبا بده تا بخوابه که خب من وجدانم قبول نمیکنه برای خواب خودم به طفلک معصوم دارو بخورونم

اینه که صبوری میکنم تا ۲ سالگی که از شیر بگیرمش😗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

پسر من میخوابه اما بینش ۳ بار حداقل بیدار میشه و هربارم تا شیر بخوره تا آروغ بگیرم ممکنه ۱ ساعت طول ...

دختر من از اول آروغ نمیزد هنوزم نمیزنه توی خواب نق میزنه می می میدم باز میخوابه😁هیچوقت هم کولیک و دلدرد نداشت شکر خدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

اوایل قنداق کن .دوسه هفته اول کلا شبا بیدارن باید کسی پیشت باشه بعد کم کم خوب میشن من دوعفته اول خواب نداشت دیگ قنداق میکردم تا40مش قشنگ میخوابید بعد اونم خودش خوابید دیگ الان 16ماهشه الحمدلله کم پیش اونده اذیت کنه اونم مگرمریضی.ولی اوایل یکم سخته خودتو وفق بدی عزیزم سعی کن کسی پیشت باشه و سخت نگیری ک افسرده نشی

الله⁦❤️⁩