2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 95 پست
من بدون شوهرم کشورخارجی هم رفتم الان چی بگم با این حجم تفاوت ؟ 🙁  از نظر من شوهرت نه تنها حق ...

شوهر داریم چ شوهری 😂😂😂

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

شوهرت بیش از حد روت حساسه تو مقصرنیستی ولی خب جز خصوصیاتش توام اونو خوب میشناسی و اونو همینجوری قبول کردی پس باید بسازی با این ویژگیش چرا الکی خودتو حرص دادی اخه عزیزم تو ک اخلاقشو میدونی خیلی سخته میفهمم این،جور افراد انقد از جامعه دیدشون خرابه ک خیالشون راحت نیس

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من تو یه تاپیک مشابه نظری دادم پسند بعضی کاربرا نشد...

ولی مجبورم الان دوباره بگم شما شوهر نکردی زندانبان گرفتی 

اصلا نمیفهمم وقتی میگن یه زن " اجازه نداره" تنها بره جایی یعنی چی ؟ بچه است؟ خنگه ؟ برده است؟ حیوان خانگی است؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

مشکل منو داری من دنه ساله حبسم تو خونه

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.

متاسفاته مردای ایرانی فک میکنن غیرت یعنی فقط اینکه زنتو بپوشونی کسی نبیندش

در صورتی که بها دادن به زن و براش بهترین کارها رو کردن و اشکشو درنیاوردن هم غیرته

همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔
حالت بهتره عزیزم؟؟

اره از صبه تو اتاقمو هیچی نخوردم هیچکسم حالمو نمیپرسه

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

از دوووور خیلی قشنگه که شوهر آدم انقدر رو آدم حساس باشه 

ولی در واقعیت فرسوده میکنه آدمو 

من با شوهرم دوست بودم همش میگفت من اروپایی فکر میکنم و منم عاشق این اخلاقش بودم اما الان گیر میده همش آستینت چرا کوتاهه چرا مانتو جلو باز میپوشی 

دیوونه میشم چه برسع بخواد اینجوری کنترلم کنه .به نظرم ببرش پیش مشااااور یا خودت مسولیت بگیر مثلا برو بانک کارای بانکیووو بکن 

آخه مگه نا خودمون عقلو اختیار نداریم