2777
2789
مه گل سلام به روی ماهت. صبح که میایم یه سلام کلی میگیم تا شب
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهنوش بختیاری را دوست دارم . دوست داشتنیه
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
پولی که اونا دارن رو به من بدین دو سال دیگه یه پوستی تحویلتون میدم هلوووووووووووووووو کاری داره؟ پول داشته باش انواع بوتاکس و ژل و پاکسازی و کرمای گرون استفاده کن پیر نمیشی اصلا
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
من یه عروس خاله دارم پوستش عالیه حتی اصلاحم نمیکنه پوستش شفاف و بدونه لک میگه من فقط چند ساله ضد افتاب میزنم حتی تو عروسیام فقط ضد افتاب میزنه پوستش عالیه روزی دو بار میزنه
خداوندا یاریم کن اگر روزی چیزی را شکستم دل نباشد
توی مجموعه شام ایرانی اگه دیده باشید مهدی پاکدل همسر بهنوش طباطبایی به سروش صحت میگه که یه دکتر عالی پوست میشناسم که میتونه کل چروک پوستت رو ازبین ببره وپوستت رو عالیکنه
می دونم شکلات طباطبایی را میگی ولی چون اسم بختیاری آورده شد . ابراز علاقه کردم
هیچکس صدامو نمیشنوه
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا