2777
2789
عنوان

شما بودين ناراحت نميشدين؟؟؟

389 بازدید | 46 پست

با دوستم قرار بود بريم مسافرت دو روز دنبال تور بوديم پيدا كرديم قرار شد زنگ بزنه اوكي كنه بعد يهو زنگ زد گفت دوستمم قراره بياد سوئيت گرفتيم باهم توهم زنگ بزن بليط هواپيما بگير  قيمت تور با بليط و هتل و صبحانه و امكانات ديگه ميشد هشت صد ولي اينجوري فقط بليط هواپيما شد هفت صد

حالا فهميدم سوئيت دو تخته گرفتن اسم منم نگفتن به عنوان مهمان😐معلوم نيست برم رام بدن يا نه تختم ندارم 

اگرم اجازه بدن قيمتش از توري ك پيدا كرديم بيشتر ميشه چون بايد منم براي سوئيت هزينه بدم تازه تختم ندارم😐😐

انقدر اعصابم خورده كاش بليط نگرفته بودم

شما بوديد ناراحت نميشديد؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ناراحت میشدم میبذدم بلیطمو پس میدادم ضرر میکردم ولی شخصیت خودمو له نمیکردم که بخوامذبا خفت دنبال دو نفر راه بیفتم برم.دیگه هم سراغی از اون دوستم تمیگرفتم و به باقی پیشنهاداتش اهمیتی نمیدادم.

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟