من یه پولی دستم اومده که میخوام دندونامو درست کنم .اگه اطلاع دارید بگید با چه روشی اون لکه های سفید رو دندونام ازبین میره.یه قسمتی از دندون جلوم هم زدگی داره اونم بگید .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخواستم بدونم اون محلولِ حنا و روغنا روی موهای همسرتون جواب داد ؟؟؟؟
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام ، ببخشيد مزاحم شدم اين محلول كم پشتي شيوانا رو استفاده كردين براي شوهرتون جواب داد ؟ من تازه ...
سلام عزیزم
واسه شوهرم میتونم بگم ۷۰ درصد راضی بودیم ولی یه مدت چند ماهه که استفاده نکرده حدود ۲۰ درصد به قبل برگشته...مداومت میخواد واینکه بعد از رویش موها محلول رو نباید بزاری کناری حداقل هفته ای یه بار رو استفاده کنی