2777
2789

سلام عشقا

خوبین؟؟

خانوما من وقتی میرم خونه مادرشوهرم خیلی حوصله مدیر می‌ره فقط با شوهرم حرف میزنم و یکی دوتا کلام با مادرشوهر

مادرشوهر و خیلی ساکته منم آدم شیطونی هستم ولی میبینم ساکت هست منم چیزی نمیگم

بنظرتون چیکار کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برا چی اصلا حوصلم سر نمیره،تو هم فاصله نگیر باهاش حرف بزن اونم مادرته دیگه چه فرقی داره،راحت باش باهاش چون دیگه از خانواده اونایی اونم از خانواده تو هست

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

مادرشوهرم اینقدر حرف میزنه که حوصلت سر نمیره😄😄

ولی من خیلی اهل حرف زدن نیستم دوست دارم برم سرم گرم کنم به جای حرف زدن میرم کاراش انجام میدم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

از وقتي ني ني سايت رو دارم هيچ جا حوصله ام سر نميره ها يعني هيچ جا مشكلي ندارم قبلنا تو ماشين مناظر شوهرم ميشستم دم بانكي جايي نيم ساعت بايد منتظرش ميموندم كلافه ميشدم الان همچين ميرم تو گوشيم كه از خدامه به جاي نيم ساعت يك ساعت تو بانك كازش طول بكشه خخخخخ

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

من تا  وقتی که خواهرشوهر بزرگم فوت نشده بود اصلا حوصلم سر نمیرفت اما الان دیگه یه ساله اصلا دوست ندارم برم😭😭😭

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

یا خدا 

ما دوقلو ایم!!! 

منم هم شیطون و شلوغم هم پرهیجان 

دقیقا وقتی میرم حوصلم میترکه از بس مادرشوهرم ساکته و هیچی نمیگه مدلش اینجوریه البته یکم فقط خاهر شوهرم حرف میزنه اونم کم 

کلا ساکتن 

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
نه برا چی اصلا حوصلم سر نمیره،تو هم فاصله نگیر باهاش حرف بزن اونم مادرته دیگه چه فرقی داره،راحت باش ...

صحبت میکنم باهاش ولی وقتی بحث تموم میشه دوباره یه سکوتی میمونه که دیگه هیچی نمیگیم