2777
2789

ولی اومد خونه انصافا از دلش در بیار استارتر گناه داره اونم حق داشته سرش خالی کردی یعنی وقتی حدصله داریم فقط شوهرا رو خاسته باشیم یه گوشه از عواملا دعواهام تفصیر خودمونه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اومد خونه انصافا از دلش در بیار استارتر گناه داره اونم حق داشته سرش خالی کردی یعنی وقتی حدصله دا ...

قبول دارم تقصیر من بوده ولی وقتی پشیمونم چرا قبول نمی کنه.از صبح زنگ میزنم ریجکت میکنه پی ام جواب نمیده.خونه هم بیاد اعتنا نمی ذاره

همیشه همینجوری سر هر چیز الکی قهر میکنه هرچقدم منتشو می کشم راضی نمیشه انتر    

غرورش زیاده خب اگ یه دفعه اونم اشتباه کرد شما هم مث خودشون رفتار کن تا بدونه کینه ای بودن خوب نیس

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بابا ولش کن چیکارش داری هی زنگ و پیام میدی مردا پررو میشن فکر میکنن حق با خودشون بوده

نمیتونم بخدا.وقتی میبینم از دستم ناراحتم همش تو فکرم.حالا چه شوهرم باشه چه کس دیگه