2777
2789
عنوان

کی از قهوه گانودرما نتیجه گرفته.

| مشاهده متن کامل بحث + 195561 بازدید | 148 پست

ولی خوب سری قبل که موکاشو خوردم بعد اینکه خوردنشو قطع کردم معدم خیلی ضعیف شد ...بهم گفتن لاته برای معده و گوارش خوبه و چون مشکلت گوارش بوده باید لاتشو میخوردی الان دارم لاتشو میخورم.ولی روزی یکی بیشتر به نظرم گرون در میاد 

تلخه . تو آب بریزی قهوه ای می شه و تلخ پس خیلی شبیه قهوه هست و منم با قهوه درست می کنم صافش می ...

تو ویدیو هست تو اپارات برو ببین که میگه اصلا خامشو اسیاب نکنید کلی ضرر داره و سمیه برو ببین‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه لاغری گانودرما سه مدل مختلف داره که مدل سوپریم رو واسه کاهش وزن استفاده می کنن چون توش قارچ گ ...

وااای نگو من دارم سوپریم میخورم نگفتند برا لاغری

خودم هستم نمیخام لاغرتر بشم من برا نشاط آوریش میخورم ولی راضیم خیلی احساس خستگی داشتم هر روز میخورمو کارامو انجام میدم یه پک ٢۰ تاییشو گرفتم٢۰۰تومن 

خوشبختی یعنی لذت بردن از داشته ها
وااای نگو من دارم سوپریم میخورم نگفتند برا لاغری  خودم هستم نمیخام لاغرتر بشم من برا نشاط آوری ...

خیلی گرون گرفتی که . هر بستش با تخفیف ویژه تو سایت اسلیمینگ تی داره میده 159 هزار تومن

خیلی گرون گرفتی که . هر بستش با تخفیف ویژه تو سایت اسلیمینگ تی داره میده 159 هزار تومن

واقعااا؟

آره خودمم شوکه شدم از قیمتش نمدونم والا دیگه وقتی که مزایاشو شنیدم خریدمش

خوشبختی یعنی لذت بردن از داشته ها

سلام لطفا فریب این افرادو نخورید که میخوان این پودرو بهتون قالب کنن من خودم استفاده کردم نه تنها نتیجه نگرفتم بلکه هزار دردو مریضی گرفتم قند خون که نداشتم الان دارم پریودیم نامنظم بود قبلش بخاطر اون استفاده کردم الان دچار کیست تخمدان شدم و بجای اینکه خوب شم بدتر شدم عفونت مثانه و کلیه گرفتم خواهشا گول نخورید و به فکر سلامتیتون باشین من چن ماهه تحت نظر دکترم وضعیت خیلی بدی دارم اگه سلامتیتون براتون مهمه استفاده نکنین که مثل من نشید

من خودم پودر قارچ گانودرما دکتر بیز استفاده کردم یکیشون سوپریم و یکیش لاته کاش ازش استفاده نمیکردم جالبشم اینه اونی که اینو بهم قالب کرد بهش گفتم نتیجه نگرفتم و بدتر شدم و... باز پیشنهاد داد ۶ ماهه دیگه هم مصرف کنم ینی هدفش این بود که فقط منو فریب بده و همچنان ازش خرید کنم و از وقتی فهمیده دیگه ازش خرید نمیکنم و نارضایتی خودمو بهش گفتم دیگه بهم نه زنگ زده نه دیدمش و چیز جالبی که درمورد قارچ میگفت این بود که پوستت صاف و بدون لک و جوش میشه ولی خودش کل صورتش جوش بود اگه واقعا نتیجه میداد صورتش که اینقد داغون نبود اینا فقط بازار یابن و هدفشون فروش این پودر بدرد نخوره که با تبلیغات دروغی با جون مردم بازی میکنن 

واقعا تاثیر نداره 😒 من الان دو بسته سوپریم سفارش دادم . اگه بازم کسی استفاده کرده از تجربیاتش بگه ؟ شاید هر بدن یه جور واکنش نشون میده

تا میتوانی ببار و بتاب ... هیچکس باش 🌸
به نظرم پشت این همه تبلیغات و پخش کلیپ های متعدد چیزی نیست. من خودم چند دوره ست دارم استفاده میکنم. ...

برای چه مشکلی  استفاده  میکنید؟مشاور دارین ؟پیگیرتون هست؟در کنار گانودرما  راهکار دیگه  ای در  اختیارتون میطاره

سلام من از این قهوه ها استفاده کردم و نتیجه گرفتم .

من فیبروم و اندومتریوز شدید داشتم . ۳ بسته از این محصول استفاده کردن تقریبا نصف شدن فیبرون و اندومتریوزم .

الان دارم درمانم رو کامل میکنم

واقعا تاثیر نداره 😒 من الان دو بسته سوپریم سفارش دادم . اگه بازم کسی استفاده کرده از تجربیاتش بگه ؟ ...

من استفاده کردم و راضی هستم 

۳ بسته استفاده کردم و نتیجه گرفتم . الان هم دارم کامل میکنم درمانم رو