2777
2789
عنوان

کی از قهوه گانودرما نتیجه گرفته.

| مشاهده متن کامل بحث + 195600 بازدید | 148 پست

من خوده قارچش رو درسته خریدم آسیاب کردم دو هفته منظم استفاده کردم کوچکترین اثری نداشت. دو هفته دیگه که می شه یک ماه اگر اثر مثبت داشت میام و اعلام می کنم . اگر نیومدم یعنی اثری نداشته

من خوده قارچش رو درسته خریدم آسیاب کردم دو هفته منظم استفاده کردم کوچکترین اثری نداشت. دو هفته دیگه ...

میگن اینقدر تلخه که نمیشه تنها استفاده کرد برای همین بشکل شکلات و قهوه در میارن . 

چطور شما استفاده می کنید ؟ مطمئنید اصله ؟

ه قیمت خریدید ؟

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اینقدر تلخه که نمیشه تنها استفاده کرد برای همین بشکل شکلات و قهوه در میارن .  چطور شما اس ...

تلخه . تو آب بریزی قهوه ای می شه و تلخ پس خیلی شبیه قهوه هست و منم با قهوه درست می کنم صافش می کنم . بعضی وقتام با آب می خورم من اونقدر درد کشیدم که یه کوچولو تلخ  خوردن برام آب خوردنه

تلخه . تو آب بریزی قهوه ای می شه و تلخ پس خیلی شبیه قهوه هست و منم با قهوه درست می کنم صافش می ...

عزیز این مقدار گانودرما چند خریدی؟ گرمی چنده ؟؟

از کجا خریدی ؟

ادرس و شماره اش داری بدی

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
من فشارخون بالا دارم و همیشه خسته و بیحالم وسرگیجه دارم

خوب اگه فشارخون بالادارین  قهوه گانودرما موکا باعث تنطیم فشارخون میشه.البته دوره درمان داره.واینکه برای بیحالی وخستگی بایدقهوه گانودرما سوپریم خورد که نشاط اور

تلخه . تو آب بریزی قهوه ای می شه و تلخ پس خیلی شبیه قهوه هست و منم با قهوه درست می کنم صافش می ...

اگه بیرون گانودرماهه هست به ۴نوع مختلف موکا وسوپریم ولاته وهات چاکلت که هرکدوم برای یسری افراد.خوب به طبع یکی که مشکل قلبی داره نمیتونه سوپریم یخوره یهوصربان قلبش بالابره.واس همین هرکدوم فرق دارن.تازشم بایدبااب جوش خورده بشه مقدارش فرق داره.شماچجوری مصرف میکنین.منکه هرکی دیدم استفاده کردفعلن راصی بودخداشکر

من خوده قارچش رو درسته خریدم آسیاب کردم دو هفته منظم استفاده کردم کوچکترین اثری نداشت. دو هفته دیگه ...

خود قارچ به تنهایی اثری نداره باید با یه تکنولوژی خاصی هاگ ها از هاگدان جدا بشه وبا قهوه مصرف بشه چون قهوه مثل یه کاتالیزور براش عمل میکنه به نظر من اگه واقعا میخواید نتیجه بگیرید قهوه شو استفاده کنید

اگرم اطلاعات بیشتری میخواستید یا خواستید قهوه شو استفاده کنید من دارم میتونم دخدمتتون باشم

در تلگرا.م به این ایدی پیام بدید

dArzoob@

سلام دوستان 💓

گانودرما یه قارچه که قدمتش ماله چهار هزار سال پیش در چین باستانه .

این قارچ تو بدن چند تا کار اصلی رو انجام میده

سم زدایی بدن وکمک به بهبود روند سم زدایی در کبد

انرژی زایی فوق العاده

تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های خطرناک

درمان ناتوانی جنسی وتقویت میل جنسی

زیبایی وجوان سازی پوست 

بعد از تحقیقات دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی تهران روی این محصول این قارچ رو در استان گیلان فرآوری کردیم وکارخانه تولید این محصول رو هم در شیراز احداث کردیم

اگه این محصول میخواستید یا دربارش اطلاعات بیشتری میخواستید به پیوی من در تل.گرام به آدرس dArzoob@

پیام بدید

به نظرم پشت این همه تبلیغات و پخش کلیپ های متعدد چیزی نیست. من خودم چند دوره ست دارم استفاده میکنم. هیچ تغییری ندیدم ،قهوه گانودرما سوپریم، تازه مزه قهوه هم به زور میده چه برسه به گانودرما. !!!وقتی با آب قاطی میکنی کاملا حل میشه و اثری از گانودرما توش نیست. من پرسیدم گفتن این کاملا پودر شده، مگه میشه انقد پودر شده باشه که ما نتونیم ببینیم؟؟؟؟ هر کی یه پیج زده و داره تبلیغ میکنه و میفروشه . بسیار منبع سود آوری خوبی شده. قیمتشم رفته بالاتر. میگن واسه هزار تا درد خوبه این قهوه!!!!

سلام من خودم دارم ازگانودرما واس میگرن و معدم استفاده میکنم دو دورس و حالم و بهتر کرده اولش برو ریزی داشتم ک طبیعی بود من ک راضیم از ی پیج‌تو اینستا ب اسم jadoye.tabyat17 خریدم‌شمارشم دارم ۰۹۰۵۳۳۴۷۴۴۳ اگ تمایل دارید استفاده کنید من ک پیشنهاد میدم

من سه دوره است دارم استفاده میکنم ولی باور کن چندان احساس خوبی ندارم 

ولی من دارم برای معده و میگرنم استفاده میکنم دو دورس و واسم خوب بوده واقن هربدنی ب نسبت خودش واکنش میده شما هنوز اولشی باید ادامه بدی من ازین شماره ۰۹۰۵۳۳۴۷۴۴۳سفارش دادم

سلام من شنیدم باید برای یک هفته یا 10 روز روزی یدونه بسته از هرکدوم از قهوه هایی که انتخاب کردی بخوری و بعد این 10 روز تعدادشو تو روز بیشتر کنی...کسی میدونه که میشه برای بیماری ها روزی یکی خورد ولی طولانی تر?من برای حساسیتم به کلوتن میخورم و حس میکنم خیلی بهترم ...