2777
2789
عنوان

کی از قهوه گانودرما نتیجه گرفته.

| مشاهده متن کامل بحث + 195571 بازدید | 148 پست
منم استفاده کردم و راضی بودم  من از پیج ganoderma_khazan@ تهیه کردم

شما تابلوه داری تبلیغ میکنی اونم ب دروغ

تاریخ عضویت!!! 

اسم پیج و شما . پول دراوردن ب چ قیپتی؟؟؟؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

من برای فیبروم و خونریزی و درد شدید دو ماه خوردم نتیجه گرفتم. ولی باید ادامه بدمـ یعنی اگه با اوضاعی که من دارم نیاز به جراحی نشه برام واقعا معجزه ست. فعلا که خوب بوده.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه ی دوستان. بعضی ها در مورد این قارچ سوال پرسیدید که کی استفاده کرده. بعضی ها که میگن خوبه میگین که داری تبلیغ میکنی. من میگرن شدید داشتم و مشکل معده که خیلی از غذا ها رو تمیتونستم بخورم. در مورد این قارچ شنیدم و خیلی در موردش تحقیق کردم

دوتا بسته گانودرما موکا که مال شرکت دکتر بیز بود خریدم و استفاده کردم خوشبختانه جواب گرفتم. الان میگین که داری تبلیغ میکنی . ولی فقط محصول این شرکته که جواب داده و خیلی هد رو خوب کرده و وقتی که دیدم گیاه خیلی خوبیه به دیگران هم توصیه کردم که استفاده کنن. الان کل خانوادم داریم ازش استفاده میکنیم

من خوده قارچش رو درسته خریدم آسیاب کردم دو هفته منظم استفاده کردم کوچکترین اثری نداشت. دو هفته دیگه ...

سلام وقت بخیر شما از گانودرما نتیجه گرفتین؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

سلام دوستان وقت بخیر  قهوه گانودرما تحت فرایندی در آزمایشگاه تهیه میشه که بیماریهای خود ایمن رو بهبود میده  ودرمان می کنه

جهت اطلاعات بیشتر به این پیج سر بزنید 

جهت مشاوره و سفارش محصول

Àlipoor.salamat@

09358299619

سلام عزيزان قارچ گانودرما واقعا معجزه آساست براي ٦١نوع بيكاري خوبه مثل تيروعيد وكبد چرب و نازايي وسرطان وقندخون وكليه وچاقي ولاغري وپيسي وميگرن وغيره سم زدايي ميكنه وتمام سموم بدن رو ازبين ميبره ودوره درمان دارم مادرشوهر من قندش ٢٨٠بود وهميشه هم زيرنظردكتر بود فايده نداشت ازوقتي قهوه گانودرما نوع سوپريمش رو مصرف كرد قندش اومده رو١٠٠وديگه هيچ دارويي نميخوره

من فشارخون بالا دارم و همیشه خسته و بیحالم وسرگیجه دارم

چرا قهوهش رو میخرید من خود قارچ رو گرفتم ۴۰ تومن اسیاب کردم میریزم تو شربت تازه مطمعنم هستی که چقد میخوری

سلام عزيزان قارچ گانودرما واقعا معجزه آساست براي ٦١نوع بيكاري خوبه مثل تيروعيد وكبد چرب و نازايي وسر ...

من که هیچ اعتقادی ندارم بهش مامانم2سال داره استفاده میکنه هیچ اثری رو ديابتش نداشته بنظرم فقط شرکت بیز داره جیب خودشو پر ميکنه