2777
2789
عنوان

کی خونشون فنچ داره

12214 بازدید | 48 پست

سلام کسی هست فنچ داشته باشه اینجا

چیکار میکنید براشون 

چقدر وقت ی بار وان میذارین حموم کنن

غذا چی میدین تقویتی چی

جفت گیریشون چجوریه

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا کلی داشتم فکر میکردم فنچ به چی میگه 

بچه اش رو میگه   

آخه همچین میگی وان   

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
وای خدا کلی داشتم فکر میکردم فنچ به چی میگه  بچه اش رو میگه     آخه همچین میگی وان ...

وان دارن خو😂😂😂😂

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

ما قناری و فتچ داشتیم اما کاراش با شوهرم بود برای قناری یادم هفته ای یک دفعه اب میزاشت تا حمام کنه و اما فنج رو یادم نیست 

یادم قطره آهن و مولتی ا د هم هر چند وقت یک بار تو آبش میریخت 

هویج و تخم مرغ و سیب  یه سری چیز ها رو رنده میکرد میداد حالا دقیق به کدوم ها نمیدونم 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

هفته ای یبار ارزن بهشون بده تقویتی  قطره فنج فروش ها میفروشن با تخم مرغ اب پز رنده کن بهشون بده برنجت دم کشید بدون روغن براشون جدا کن کمی روزی یبار بهشون بده

فنچ نه . ولی بلبل داریم هر دو روز یبار میذاریم حموم کنه. اگه نذاریم هرجا اب دید میپره توش حموم میکنه ...

اینام همینطورن

ولی بعد حمام

ی جفت گیری اساسی و ماده بیحال میفته کف قفس نمیتون روپاش واسته

من هر بار میگم این بار میمیره

ما قناری و فتچ داشتیم اما کاراش با شوهرم بود برای قناری یادم هفته ای یک دفعه اب میزاشت و اما فنج رو ...

میشه بپرسی ب من بگی لطفا😢

هفته ای یبار ارزن بهشون بده تقویتی  قطره فنج فروش ها میفروشن با تخم مرغ اب پز رنده کن بهشون بده ...

شما دارین

نمیره یهو

اینام همینطورن ولی بعد حمام ی جفت گیری اساسی و ماده بیحال میفته کف قفس نمیتون روپاش واسته من هر ب ...

اینم بعد از حمام بیحاله میخواد بمیره. ولی بلبل ما یه دونه هست جفت گیری نداره

✌نیام رو میسازم تک نفره😍