2777
2789
عنوان

کی خونشون فنچ داره

| مشاهده متن کامل بحث + 12215 بازدید | 48 پست
نمیدونید برا بلبل باید چی بدیم؟

بلبل و نداشتیم 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک هوا سرده زیاد نیاز ب آب بازی و حموم ! تو وان ندارن..وان با آب ولرم هفته ای یکی دوبار بار بسه...من غیر از ارزن و تخم کتان  تخم مرغ میدادم انواع میوه و رنده شده اش  سبزی   برنج پخته و... زرده تخم مرغ زیاد نده ک چاق میشن  . کلا فنچ جفت گیری اش زیاده    برای بچه گرفتن ازشون نباید استرس داشته باشن   نیاز ب شرایط محیطی ثابت و رسیدگی و ارامش دارن .

من خودم را دوست دارم     
جا و غذاشون خوب باشه جفت گیری میکنن تخم میذارن ربطی به ماه و سال نداره فقط بدون اب و دان نمونن زیادم ...

ماشالله چقدر زیادن😍😍

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
الان ک هوا سرده زیاد نیاز ب آب بازی و حموم ! تو وان ندارن..وان با آب ولرم هفته ای یکی دوبار بار بسه. ...

استرس چجوری میگیرن

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
پاییز جفت گیری نمیکنن

نه مال من عیدا جفت میگیری میکنن. بهارمیزاشتمشون توحیاط مست میشدن ویک سره جیغ میزدن. همسایمون آمدشکایت

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

من فنچ زیاد داشتم   چند نسل بودن    هرکدومشون مث ادما اخلاقا و ویژگی های متفاوتی داشتن  ...مادرم مخالف بود      یک روز ک از مسافرت برگشتم دیدم همه رو بیرون کرده   

من خودم را دوست دارم     
استرس چجوری میگیرن

نباید ب پرو پاشون بپیچی..زیاد سرکشی نکن ازشون.کنجکاوی نکن ک مثلا بعدا هی بری جوجه شون رو ببینی.بذار تو حال خودشون باشن..اما از فاصله دور تر روزی یک بار قفششون با ارامش اما سریع تمیز کن. اگ استرس بگیرن مثلا تخم هاشون میشکنن   بی قرار میشن  جیغ میزنن و....   کلا زیاد از ادم خوششون نمیاد.     هرسوالی داشتی بپزس.

من خودم را دوست دارم     
نزدیکشون نشو کلا از ادما میترسن

غذا فقط ارزن بذارم 

میوه بدم 

نباید ب پرو پاشون بپیچی..زیاد سرکشی نکن ازشون.کنجکاوی نکن ک مثلا بعدا هی بری جوجه شون رو ببینی.بذار ...

فدات

ممنون

چشم