2777
2789

سلام بچه ها من 18 هفته م و جواب غربال گری مرحله اولم سالم بود. الان واسه آنومالی نمیتونم هزینه کنم اصلاا. حدود 300.400 ت میشه.

کسیو میشناسین نرفته باشه و نی نی بدنیا اومده مشکل داشته ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم ولی روزی که رفتم جواب ازمایش رو گرفتم یه خانوما تو اسانسور بهم گفت کار درستی کردی انجام دادی ،چون من تو مرحله اول مشکلی نداشتم تو مرحله دوم مشخص شد بچه مشکل داره و سقطش کردم

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

من سر بچه اولم رفتم

دیدم بچه مشکل داره و تو سونو اولی نفهمیده بودن

البته چون کوچیک بوده میگفتن خیلی سخت بوده بفهمن و سونوگراف باید خیلی ماهر باشه

پزشک قانونی اجازه سقط داد و منه احمق سقط کردم

دختر بچه که میبینم اشک تو چشمام جمع میشه

کسی بوده بعد از آنو مالی دکترش دوباره گفته باشد سنو بده  ؟؟؟

من انومالی خدارو شکر همه چی خوب بود امروز هفته 32 دکتر رفتم گفت واسه وزن بچه باید یه سنو بده فک میکنم وزن بچه زیاده 

اگر زیاد باشه مشکل است بچه لطفا جواب بدین 

خدایا شکرت   
من سر بچه اولم رفتم دیدم بچه مشکل داره و تو سونو اولی نفهمیده بودن البته چون کوچیک بوده میگفتن خیل ...

حق داری عزیزم خیلی سخته. اما ببین اگه نی نی مشکل دار دنیا میاوردی. با هر عذاب اون خودت زجه میدیدی.

خدا رو شکر فهمیدی

من سر بچه اولم رفتم دیدم بچه مشکل داره و تو سونو اولی نفهمیده بودن البته چون کوچیک بوده میگفتن خیل ...

آه خدا صبرت بده دامن رو دوباره سبز کنه گلم مشکل چی بود چرا ایقدر سریع یکی دو جای دیکه هم میرفتی بعد

خدایا شکرت