2777
2789
عنوان

لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 29 پست
اشکالی نداره الان خوابید 4 ساعت گذشته؟

خواب آلودگی داشت قبلش. اگه نه اشکال نداره. فقط نصف شب یه بارم چک کن وضعیتشو. نگران نباش. بخیر گذشته انشالله

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
خواب آلودگی داشت قبلش. اگه نه اشکال نداره. فقط نصف شب یه بارم چک کن وضعیتشو. نگران نباش. بخیر گذشته ...

الان کمی چشماش خواب آلود بود ولی خوب دوست داشت به بازیش ادامه بده که شوهرم بردش خوابوندش

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب آلودگی داشت قبلش. اگه نه اشکال نداره. فقط نصف شب یه بارم چک کن وضعیتشو. نگران نباش. بخیر گذشته ...

تو خواب باید چجوری چکش کنم به چه چیزایی توجه کنم

مثلا بیدارش کن یه بار. نمی‌دونم دقیقاً چند سالشه. اگه جواب داد و به سوالات جواب داد خیالت راحت باشه. یا دستشویی ببرش و یه بارم چک کن مردمکشو. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
مثلا بیدارش کن یه بار. نمی‌دونم دقیقاً چند سالشه. اگه جواب داد و به سوالات جواب داد خیالت راحت باشه. ...

2 سال و 6 ماهشه

پس بیدارش کن نصف شبی. اگه حرفی زد و همه چی عادی بود خیالت راحت انشالله فردا صبح اول وقت حتما برو اسکن

پس بیدارش کن نصف شبی. اگه حرفی زد و همه چی عادی بود خیالت راحت انشالله فردا صبح اول وقت حتما برو اسک ...

همین الان تلفنی از عسگریه نوبت گرفتم واسه دکترش فردا صبح میبرمش پیش دکتر متخصصظ تا هم چکش کنه هم بنویسه مرسی عزیزم که کمک کردی خدا خیرت بده

همین الان تلفنی از عسگریه نوبت گرفتم واسه دکترش فردا صبح میبرمش پیش دکتر متخصصظ تا هم چکش کنه هم بنو ...

کاش بیشتر از دستم برمیومد‌ 😚😚😚😚😚

ولی حتما حتما خبرشو تو همین تاپیک بهم بده. ریپلایم کن تا منم از نگرانی پسر شیطون بلات در بیام 

کاش بیشتر از دستم برمیومد‌ 😚😚😚😚😚 ولی حتما حتما خبرشو تو همین تاپیک بهم بده. ریپلایم کن تا م ...

چشم عزیزم مرسی گلم لطف کردی

چون گفتی بچه 5 ماهه داری بهت سفارش میکنم حتما به نوع جلوگیریت باشه من پسرم 11ماهش بود باردار شدم خیلی سخته بخدا خیلی سخته حواست باشه باردار نشی

پس بیدارش کن نصف شبی. اگه حرفی زد و همه چی عادی بود خیالت راحت انشالله فردا صبح اول وقت حتما برو اسک ...

عزیزم دیشب هرکاری کردم بیدار نشد

ولی صبح سرحال بلند شد بردمش دکتر

گفت تا 48 ساعت مواظبش باش نبرش بیرون

حالت هایی که باید مراقب باشمو گفت

گفت فعلا عکس نیاز نداره

عزیزم دیشب هرکاری کردم بیدار نشد ولی صبح سرحال بلند شد بردمش دکتر گفت تا 48 ساعت مواظبش باش نبرش ب ...

خب خداروشکررررررر

مرسی عزیزمممم خیال منم راحت شد. 

چشم عزیزم مرسی گلم لطف کردی چون گفتی بچه 5 ماهه داری بهت سفارش میکنم حتما به نوع جلوگیریت باشه من پ ...

حالا منم می‌خوام فاصله بینشون کم باشه و می‌خوام پسرم ده ماهه شد اقدام کنم 🙈🙈🙈🙈

میگم من که دارم این وقتم میزارم و بیخوابی تحمل میکنم. هردوتاش باهم بزرگ شن. 

خیلی سخته نه!!؟؟

حالا منم می‌خوام فاصله بینشون کم باشه و می‌خوام پسرم ده ماهه شد اقدام کنم 🙈🙈🙈🙈 میگم من که دارم ...

خیلی حتما باید پرستار دلشته باشی واقعا عصبی میشه بچه حسادت میکنه سخته

این حرف فقط من نیست دخترعمه شوهرم اتفاقی هم بچه اولمون باهم شد هم دومی ناخواسته هردومون عصبی شدیم هرروز یه بل یه مریضی خونه همیشه کثیف وااای

الههههی. انشالله بزرگ میشن راحت میشی گلم