2777
2789
عنوان

چرا من اینطوری شدم 😕

226 بازدید | 24 پست

گاهی صبح که بیدار میشم خیلی پرانرژی و خوشحالم از همه چیز احساس رضایت میکنم ولی بعد چندساعت انرژیم تموم میشه احساس افسردگی میکنم اازهمه چیز ناراضی میشم 

یا با یه شخصی بحثم میشه تو دلم میگم ازش متنفرم دیگه نمیخوام ببینمش ولی بعد چندساعت دلم میخواد همه چیز و فراموش کنم وبهش زنگ بزنم

یه روز از زندگیم راضیم روز دیگه ش متنفرم 

ایا رفتار من عادیه یا مشکل دارم  ؟

من یک زنم / هر قدر هم که ادای محکم بودن را دربیاورم / هر قدر هم که ادای مستقل بودن / و اینکه ممنون خودم از پسش برمی ایم / باز هم ته تهش / به آن سینه پهن مردانه ات نیاز دارم / به دست هایت / حتی / نمی دانی چه لذتی دارد وقتی تو از خیابان ردم می کنی . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر موقع افكار منفي به سراغت امد اونا رو از ذهنت دور كن با كارهايي كه دوست داري انجام شون بزي فقط به بدي و هر چيزي كه منفيه فكر نكن

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

مشکل خاصی نیست اون خانومی هم ک نوشته اختلال دوقطبی رو هوا گفتن من روانشناسی خوندم ربطی نداره 

این ک دلت میخاد بزنگی ناشی از کذشت و کینه ای نبودن پ دل پاکتون داره 

انرژیتونم طبیعیه شما درحقیقت از یه چیزی توی عمق دلتون ناراحتین و به مرور بیشترمیشه و انرژیتونو میگیره