2777
2789
عنوان

چه تاپیکایی به نظرتون مسخرست؟؟؟😐😕😖

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 53 پست

تاپیک عکس بازی هم میبینم میخوام بالا بیارم دیگه اه اه اه

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اسکرین شات .... چون این خودش خیانته ...خیانت به طرف مقابلت ...چون بدون اجازه حریم خصوصیش رو جار زدی ......

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

اینکه عکس خریداشون رو میزارن.......خب که چی بشه؟؟؟؟؟؟مبارکت باشه دیگه پز دادن نداره

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

راست میگی والا. یکی نیست بگه اگه زیاد باشه نمیاییم اضافه شو به شما بدیم. اگه کم هم باشه نمیاییم ازتون قرض کنیم. الان دیگه پولدار و بی پول همه مثل همن یعنی شرایط اینطوره که همه به نسبت درامدشون گرفتارن . مگر اینکه استثنا باشه که اونا هم توی نی نی سایت نمیان. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
چرا ؟با رژیم هم تکون نمیخوره؟فعالیتت و زیاد کن

ن والا ن با رژیم سابق نه با رژیم جمهوری اسلامی تکون نمیخوره .لامصب مقاومه

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بدترین تاپیکایی که من دیدم تاپیکای طولانی مدت و چندین صفحه ای بود که آخرش بعد ماه ها میفهمیدیم توهما ...

خدا وکیلی شما اون موقع که عضو نی‌نی ‌سایت بودی،من گوشی هوشمند هم نداشتم با کارت اینترنت میرفتیم به دنیای مجازی😍😍😍😍

اون تاپیکایی که میان میپرسن « چه تاپیکایی بنظرتون مسخره است؟»😂😂😂😂😂

من اولین باره میبینم

یعنی خودم زدم دیگه🙄

آخه خیلی دوست دارم موضوعات پر محتوا باشن

اما نیستن

بجای پیشرفت پسرفت میکنیم

گفتم بلکه یه تاثیری داشته باشه

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞