2777
2789

سلام در حدی که بلد باشم جواب میدم 

راستی به علت این که من یک نفرم و شماها زیاددددددددددددددین تا فقط 5 صفحه تاپیک بره جلو جواب میدم بعدش دیگه میرم برای یه شب دیگه باشه گل هاااا 

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرده نخل اصل دارم که هم برای خانم ها عالیه هم برای اقایان 

و همچنان طبق قیمت دو سال پیش هر بسته ی 50 گرمی رو 35 می فروشم البته هزینه ی پست هم داره ها 8  تومن

جزو پکیج پسرزایی

جزو پکیج رفع تنبلی تخمدان 

جزو پکیج رفع مشکلات اسپرم مثل کم تحرکی 

به شرطططططططططططططططططططط اصل و خالص بودن 

سلام میخواستم بدونم دلیل تهوع چی میتونه باشه دخترم سیزده سالشه یکماه میشه گاهی تهوع واستفراق داره

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹

واسه اندومتریوز درمانی هست؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
چه کار کنیم پری بشیم

عزیزم رازیانه کمک زیادی بهت می کنه 

من خودم هم یه داروی تنظیم کننده قاعدگی دارم نمی خوام تعریف کنم بیا تو کانالم لینک گروه هست از بچه هایی که از سرتاسر ایران هستن و استفاده کردن 

بپرس واقعا عالیه